[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第13版

970 回覆
85 Like 2 Dislike
「東門敵軍?不可能。百賢團不會打輸,就算輸了,大賢團也會頂上。」盧斯
皺眉道。

「不!敵軍是——————」哨兵嚇得臉如白紙,突然黑影一罩。
澎!!!!!!!

盧斯嚇得面容扭曲變青—————————由精鋼鑄造,數噸重的主城門碎片
竟然被擊飛到千米外的普拉姆斯高塔,把哨兵壓成紙片。

到底是誰?!

隆~~~~~地面震動。

隆~~~~~~~~~~天花碎落灰塵。

塔外數十個德軍看到厲鬼一樣慌忙躲進這塔,立即鎖起大門。

盧斯衛隊及革命軍一同吃驚。

隆~~~~~~~~~~~~~~~~越來越接近了!

「盧斯元首!小心他—」另一哨兵急報,高塔的大門突然被強行爆破。

澎!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

整道大門摔在門口的德軍身上,咇一聲,地面擠出一大團血肉。

陽光穿過灰塵透射成教堂裡的‘耶穌光’。

某人站在被屍體墊起的鐵門上,沐浴着背上的聖光,抑鬱寂寞的黑色身影沉默
不語。

他攬着自己雙臂,低頭啜泣。眼淚已經流乾,打濕地面的是一滴滴黑血。

「嗚………嗚……我………」他忍住淚水,在倒下的大斜門上痛苦抽泣。

「我答應你………我答應你………我答應你………………」

黑人形慢慢站起來,默默看着大廳內的驚慌失措的德軍。

澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎澎!

大廳內爆出數百條血藤,像血樹森林般把數十個德軍捲起。

「嗚啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊!!!」黑人形朝天慟哭,他的叫喊絕望得
叫陌生人也感到心痛。

黑人形石拳一握,血藤突然捲曲一扭!

格格格格格格格格格格格~骨頭被強行扭碎的聲音。

「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」

「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」

多個3轉的德軍後備隊當埸斷頸而死,雙腳掛到頸後,四肢曲成恐怖的形狀死去。

黑人形站在閃之中看着盧斯………………

「一起戰鬥吧!!!!!!詠!!!!!!!!」克蘇魯拿出哈哈笑大鎚朝天
吶喊。
黑人形站在閃閃星塵之中看着盧斯………………
沖多個涼先,打到成身汗
火良野見到係咪嚇到賴屎
[quote]
「故壘西邊,人道是,三國周郎赤壁。

亂石穿空,驚濤拍岸,捲起千堆雪。

江山如畫,一時多少豪傑~~~」樂克斯舉起聖三一大旗站在最前線,朗朗唸
起蘇軾的《念奴嬌》。

「遙想公瑾當年,小喬初嫁了,雄姿英發。

羽扇綸巾,談笑間,檣櫓灰飛煙滅。

故國神遊,多情應笑我,早生華髮…………」火良野笑着接下去,然後拿出一
瓶‘葡萄酒’。

樂克絲會心微笑,卻沒有錢,拿出熱茶代酒。

「人間如夢,一尊還酹江月。」樂克絲說出最後一句。

個陣時我背嘅念奴嬌係咁,你是味背錯咗
[quote]
「故壘西邊,人道是,三國周郎赤壁。

亂石穿空,驚濤拍岸,捲起千堆雪。

江山如畫,一時多少豪傑~~~」樂克斯舉起聖三一大旗站在最前線,朗朗唸
起蘇軾的《念奴嬌》。

「遙想公瑾當年,小喬初嫁了,雄姿英發。

羽扇綸巾,談笑間,檣櫓灰飛煙滅。

故國神遊,多情應笑我,早生華髮…………」火良野笑着接下去,然後拿出一
瓶‘葡萄酒’。

樂克絲會心微笑,卻沒有錢,拿出熱茶代酒。

「人間如夢,一尊還酹江月。」樂克絲說出最後一句。

個陣時我背嘅念奴嬌係咁,你是味背錯咗

我同你背既一樣,上網搵,發現錯撚哂,係咁改 改少左一個
老實講我好掛住六口

點解
食師真係好撚勁!

依家戰場內暗藏既獲勝要素有:

真子同勇伯去破壞神台匙石

里奧一挑百

死左既多多同布查殺左多多之後獲得既能力?

夫既反撲!

六口

雷克斯又唔知去左邊度打緊副本
要你幫手reload!啊樹巴
夫始終都係德服嘅人,打完呢場應該死梗

坦克唔知幾時先會打到過來,西城勇同真子咁少人應該好難先打得入古茲,應該會死人
其實我比較在意嘅係布查講嘅蕾同德軍嘅交易
如果多多自爆同布查一齊死,咁只要俾蕾知布查死咗,理論上味
同埋...仲有隻靚女萊雅去咗邊
萊雅好明顯樓豬係唔記得左

好似係,如果你記得就出佢黎幫拖啦

如果真係唔記得咗,會唔會當搵到bug加一千字呢
冇見一排又勁咗
無啦?
老實講我好掛住六口

我都係
其實克蘇魯背脊嗰八條觸手係因為六口先加上去,點知樓主直頭改埋佢做食師
多多就咁死咗!!?

唔係唔記得,只係多多冇位放。
萊雅只係公會護像

唔係唔記得,只係多多冇位放。
萊雅只係公會護像

冇bug就冇一千字
本身設定布查殺左萊雅,一入到去會見到變成人棍既萊雅比布查嘴吊起放血。

但係我諗極都講唔講多多點解會送萊雅比德軍,除非德軍放自己隻萊雅係到。但又唔似會落咁重本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞