[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第13版

970 回覆
85 Like 2 Dislike
本身設定布查殺左萊雅,一入到去會見到變成人棍既萊雅比布查嘴吊起放血。

但係我諗極都講唔講多多點解會送萊雅比德軍,除非德軍放自己隻萊雅係到。但又唔似會落咁重本

用銀色龍紋d 成員要脅多多交萊雅出黎咪得
我覺得呢個劇情正好多wo

銀龍一開始撤左軍,理論上盧斯唔知多多有大天使長.

多多投左降,當然會收好隻大天使長先.

係普拉姆斯爛屋都係盧斯比佢,佢領地

即場放出黎比佢同布查打唔得?
定係一定要公會範圍之內先放到粒基石同卡?

我記得布查係特別d 有左對翼就可以自己飛黎飛去
來雅應該只可以係基石定唔知公會小屋(?)既特地範圍入面以領主決定既模式去攻擊

差唔多依個意思.

只可以係領土範圍放.所以多多投降果下已經冇左領土.

咁有文未?

點解樓主bb咁多「.」既
本身設定布查殺左萊雅,一入到去會見到變成人棍既萊雅比布查嘴吊起放血。

但係我諗極都講唔講多多點解會送萊雅比德軍,除非德軍放自己隻萊雅係到。但又唔似會落咁重本

來雅應該只可以係基石定唔知公會小屋(?)既特地範圍入面以領主決定既模式去攻擊

差唔多依個意思.

咁有文未?

Lunch 我要有文送飯
我要文

差唔多依個意思.

咁有文未?

Lunch 我要有文送飯

究竟多多同布查發生咗乜事
布查同多多融合咗
文 lunch前 同5半 我要見到2篇文
布查同多多融合咗

多多比布查插到絕頂升天
布查同多多融合咗

多多比布查插到絕頂升天

睇完個語氣,再睇睇個user name, 硬係覺得唔係好夾
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

蕾雖然唔比佢返但又唔比魔王殺布查 我估計可能係有d機制係npc會主動尋找令到自己可以返返去精靈村

而多多係曾經被蕾認定(?)過既人 有佢既味道 所以可能係布查都需要借助多多去令自己重歸榮耀 又或者係呢一切多多既經歷令到佢開啟左某d任務(可能係5轉?)

乞兒仔已經冇晒尊嚴
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

蕾雖然唔比佢返但又唔比魔王殺布查 我估計可能係有d機制係npc會主動尋找令到自己可以返返去精靈村

而多多係曾經被蕾認定(?)過既人 有佢既味道 所以可能係布查都需要借助多多去令自己重歸榮耀 又或者係呢一切多多既經歷令到佢開啟左某d任務(可能係5轉?)

置諸死地而後生
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c

t
噴水龍好邪惡
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c

t
噴水龍好邪惡

其實係樓主叫我咁講
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c

t
噴水龍好邪惡

其實係樓主叫我咁講

樓主表示躺著也中槍
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c

t
噴水龍好邪惡

其實係樓主叫我咁講

樓主表示躺著也中槍

你點知佢躺著架
布查同多多融合咗

就咁睇

布查被蕾拒絕返去精靈村

置諸死地而後生

又或者真係死左

跟住開男角
反攻樂克c

t
噴水龍好邪惡

其實係樓主叫我咁講

樓主表示躺著也中槍

你點知佢躺著架

快啲叫醒佢打文啦
放 Lunch 文呢
你去過動物園嗎?

看着獅子玩樂很有趣吧?

直到───那隻獅子衝出鐵籠為止。

「克蘇魯?!」這個禁忌的名字首次出現在‘競技埸’以外的地方,德軍嚇得互推
撞,陣腳大亂。

克蘇魯雙腳長出血藤,物理強化自身肌肉,像人狼一樣四肢拉長。

火良野聽到‘克蘇魯’三字馬上握緊大劍,如臨大敵凝視上方。

「你瘋了嗎?!這是‘叛亂’的行為,你知道俾斯麥不會放過你吧?!」盧斯躲在

3個守魂使後怒吼。

克蘇魯像聞到血腥味的鯊魚般望向音源,卻看不到螺旋梯下方的盧斯。

「詠被扔……被扔到不應該去的煉獄………」他喃喃自語。

漫漫光塵被他吸收,血藤森林變成八爪魚觸鬚開始捲動,搾出被絞死的玩家的
血液。

大廳下起赤紅之雨,啪搭啪搭把德軍明亮的裝甲染紅打濕。

「你趕快離開!我正在處理公事啊!晚點多送幾個人給你吧。」盧斯急氣敗壞
說。

「殺死幸福………罪無可恕……」克蘇魯輕輕跳到地面,四周德軍立即後退,
讓出空地。

「罪無…………可恕………………」

「樞機馬上準備‘聖牢術’!他的‘善惡值’破萬,肯定可以困死他!」盧斯決定優
先擊殺克蘇魯,大部份德軍守向佈陣。

樞機馬上翻開打洛經,撕下一頁貼在地而,然後─────

狂風驟起~地上的經文被捲上天花。

一縷黑煙快得聲音也追不上,直衝向樞機團。

轟隆!

「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」
「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」

整團樞機像煙花一樣爆裂,碎成數千塊小肉黏到牆上、濺上天花,甚至打在同
伴臉上。

「SHIT!」盧斯大驚。

「還給我啊!!!!!!!!!!!!!!!!」克蘇魯狂牛跺地,地面瞬間
龜裂,握着大鎚縱聲哀嚎。

「你把她搶走了………

搶走了!

搶走了!搶走了!

搶走了!搶走了!搶走了!

搶走了!搶走了!搶走了!搶走了!搶走了啊!!!!!!!」

澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧澎‧

「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」「Aufmerksamkeit: Gildenmitglied  XXXXX  HP fällt auf 0%.」

整個大廳被他打得肢離破碎,哈哈笑圖印滿地板牆壁----無一不沾滿鮮血。

「還給我啊!!!!!!!!!!!!!!!!!」克蘇魯流下悲慘絕望的血流,為德軍送上滿滿的‘笑容’。
放 Lunch 文呢

出左
唔夠
仲未夠
個game愈黎愈多痴線佬
痴線佬名單:
1.安德魯
2.西城勇
3.克蘇魯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞