[一日五千字][第二季][RPG][熱血][虐心] 《一起成為魔王吧》 第13版

970 回覆
85 Like 2 Dislike
今日夜晚先出文,唔想交洗米水

要小心寫
不負責預告

今季仍有兩個高人氣角色要收爐領便當

勇伯rip

你擔心左自己先啦
不負責預告

屌你,仲夠膽劇透
水龍巴快D教訓佢
不負責預告

勇伯rip

你擔心左自己先啦

高人氣角色
不負責預告

屌你,仲夠膽劇透
水龍巴快D教訓佢

喂喂喂!預告呀屌你,唔係劇透
不負責預告

勇伯rip

你擔心左自己先啦

高人氣角色

係wo 樹已經去到地底泥人人喊打
不負責預告

屌你,仲夠膽劇透
水龍巴快D教訓佢

喂喂喂!預告呀屌你,唔係劇透

我睇下係咪洗米水先決定罰唔罰
老老實實
火良野真係勁得如外掛
有實力有恆心 (雙修同埋d 傳奇武器)
有技巧(打克蘇魯都唔係完全比佢屌打)
有領才能(各項指揮都接近最好)
有霸氣(d手下對佢既信任)
最緊要係未撚柒過
由競技場打勇伯到而家都係型到盡頭
好有感染力既角色
尼服應該都好難有角色可以超越呢一個傳奇
最多都只係接近佢

比銀K會長更有魅力

可惜6口要退場
如果唔係我相信佢可以超越火良野

唔好睇少樓豬,一幕就可以寫到五行野柒到核爆。

六口決定要遷就尼非就知道佢一定唔係超越到而家既火良野啦

最後佢都退隱,放擺心尼菲特做

所以佢隱係岩既
再係到好可能只會陪住尼非特一齊柒

感覺佢地係將才多過帥才

六口冇五行野嘅人格魅力

六口有智謀,但無法服眾,似軍師多啲
好似火鳳的郭嘉咁,係咁用黑暗兵法

agger
多多係大將軍 六口係軍師
但佢地都唔係皇上
不負責預告

勇伯rip

根據高人氣角色同女角有免死金牌
我估係勇哥同五行野
其實多多系統show佢血量0%,點解冇巴打覺得佢真係死左

曱甴騎士係打極都唔死嘅

好似仲有佢自己本身粒護心石
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
因為都伏筆左佢好似變左集結數個公會既高手既領導
無理由咁快去領便當

勇伯有d可能,佢同真子兩個人去突擊古城,好有可能一死(真子又無人氣
至於第二個真係估唔到,多多都有可能死但成功令到天使長+蕾參戰都可以,但...佢有人氣咩
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

勇伯有d可能,佢同真子兩個人去突擊古城,好有可能一死(真子又無人氣
至於第二個真係估唔到,多多都有可能死但成功令到天使長+蕾參戰都可以,但...佢有人氣咩

多多人氣算唔錯
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

可能係柑柑同乞兒仔攬住一齊死
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

多多人氣算唔錯

諗諗下都係,雖然正負評兩極都頗多[SOSAD]
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

兩個低人氣角色
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

多多人氣算唔錯

諗諗下都係,雖然正負評兩極都頗多[SOSAD]

里奧
毒撚哀歌
all in 紅蓮騎士獸多多
不負責預告

勇伯rip

我估係勇哥同五行野

我覺得唔似係五行野
無理由咁快去領便當

兩個低人氣角色

兵王人氣點會低,佢只係負面
有啲想柑柑同乞兒仔一齊死嗱左佢

希望死嘅唔係何進大將軍五行野

會唔會係勇伯五星進化
古滋大爆炸
cd rom 們入黎一人 suggest 一個角色

求其都加到三四千
有啲想柑柑同乞兒仔一齊死嗱左佢

希望死嘅唔係何進大將軍五行野

會唔會係勇伯五星進化
古滋大爆炸

支持柑柑同乞兒仔一齊死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞