True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
聽起上來, 人聲真係幾特出, 不過ANC真係唔夠XM4好,
D聲可能煲煲佢可能會唔同D
DG 專門店
有無人知豐澤幾時會有貨到?
想買但未試過唔敢訂住
用緊xm3 重視anc

師兄比下意見xm4有冇進步到值得升級?

或者推薦一隻正耳機

ps iphone12promax
考慮緊xm4同pi7 有冇巴打比比意見
xm3依家$1100抵唔抵買
應該10月15左右
佢寫個送貨時間都係咁
唔該ching又要等多半個月
pi7 = 最貴 & 最top
功能 anc xm4
音質 pi7
煲耐左人聲會出
用緊PI7嘅師兄 你地用咩耳塞
岩岩試完隻CXTW 無咩驚喜 對比起我隻air pod, 係聲音易出左 唔洗開到隻藍芽好大聲, 但唔多慣戴咁大粒野係耳仔到
AZLA SednaEarfit XELASTEC
小弟本身用緊sennheiser momentum free
近來想換true wireless
想問下sennheiser TWM2定係Sony Xm4好啲?
同埋邊度有得試聽
無咗multi-point
想問下各位師兄入手咗pi7點樣睇到iPhone用充電盒輸出嘅格式?同埋我用咗充電盒出個app就連唔到耳機用唔到係咪正常?
Arm arm 買左 wf xm4, 藍牙駁電話或者新公司laptop就無問題,但系駁自己部行4.2bluetooth的舊laptop 就會聽聽下突然斷一斷,ching 們有沒解決辦法
今日試左Final Audio ag Cotsubu, 平價入門野,無ANC,音質唔得,好焗好flat,但夠輕夠細粒,連接穩定,啱女人用。
系你老母
其實幾嚿水唔係差好遠
不過我試過sony戴得唔舒服 所以唔會考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞