True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
覺得DG比較適合
隻elite 3竟然支援aptX
未有提多機連接,如果做埋左右獨立用就有興趣用返
有種85t變7pro,75t變3嘅感覺
有 multi point 同左右獨立用
不過 multi point 要 11月有新 software update 先用到
但好似冇提到 7 pro 有 ip rating
唔係寫左IP55?
ip57
不過官網冇寫
等佢真係出齊先研究,
JBL Live pro + 定samsung galaxy bud 2好? 定同價有更好嘅可以推介?
用samsung 機,想通話清,連線穩定,正常音質

唔該晒各位
佢一出我都會衝
如果同 85t 差唔多錢就唔駛點諗
死啦,咁仲買唔買XM4好呢?
本身用開75T,Jabra一直以來最大嘅問題就係得aac,同埋唔可以任意一隻單隻使用
如果佢今次改返好晒,其實都算吸引
音質/anc就應該XM4贏晒,但Jabra就細粒配戴感好/防水好,真係唔知點揀
我認為等見街佢更新齊功能先買,唔係一陣又走數
好似話10月出?
點解我連Pi7 時佢入面藍牙編碼無寫野,但出要睇係連左aptx adaptive.
但我點解揀唔到aptx HD? 灰左既?

可能你唔岩聽pi7, 試埋eq同xm4睇下係咪一樣都係咁

利申iphone用緊eq
sennheiser cx true wireless
原裝耳膠唔太舒服 有無平平地
高cp介紹
Nural n6聽歌唔多掂,聽一首歌一㩒入去 嘩我到底係聽緊鼓聲定係人聲,單講人聲黎講我覺得iphone 送個耳機仲好過佢
不過399算係咁啦
岩岩睇到email,隻mx4呢2日拎得...
巴打已放?
Logitech Zone True Wireless
唔知幾時先出
如果支援格式夠既應該會買黎玩下
用緊65t,但聽20mins就會冇電
有冇人都係咁
係時候upgrade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞