True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下samsung buds pro邊到有得試
去專門店試下啦,口味呢樣野人人唔同
講多少少,XM4就功能多d,有speak to chat呀,wind reduction個d
但音質同舒服度我就揀左DG
邊part好d
我都煩緊買唔買
自己試下 我啱你未必啱
都係試咗
jabra d低音都係格硬d假d
唯有科水俾cx tws
Gemini 早幾日入手,音質唔多講
缺點有兩個 電量好少2-3h 開降燥有機會冇
同冇得單耳
如果接受到以上兩點,一定去馬
因為我比幾個朋友試,佢地用開air pod / air pod pro 同頭戴式2000蚊耳機,三個對音質都係呆左
今日入手咗WM4.
想問WM4 用 Samsung S9+ 唔見有LDAC簡, 行返AAC。
係咪藍芽制式問題?

因為本身用開 sony mdr1000x都行到LDAC
Wm4唔係用高通冇ldac
ldac喎
唔係aptx
你去左app set野未
哦sorry
記錯咗
samsung 有無開 developer mode? 開左先有 LDAC 喎
邊度有得試藍牙耳機?
好多細舖頭都有,要大嘅舖頭,胃信都有。
我都係去胃信嗰度試完,再去第二度買。
去咗呀
本身隻MDX1000 無開 developer都有 LDAC
岩岩開完 DEVELOPER好似都無LDAC
戴左入去要向耳窩擰一擰,唔知你明唔明
擰左之後就好實,做運動都唔趺
DG基本上一試聽到個聲就即刻買左,聽開HIP HOP
但Gemini更新完問題仲大唔大,見有人話右耳好快無電
買左WF-1000XM4,部iPhone 11 Pro都諗住換
為左隻耳機轉Android會唔會好不智
avrcp要用1.6 我以前部lg預設1.4會行唔到ldac aptx果d
隻Gemini右耳無啦啦唔係好叉到電,跌電又跌得快,係咪壞咗
垃圾耳仔成日甩入耳式耳機 反而AirPod頭個種掛耳就好舒服
有冇啲都係個種頭又好降噪嘅推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞