True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下邊度有得試pi7,諗緊買eq定pi7
我7月尾訂,尖沙咀嗰間專門店
7月尾訂都有了。。。
我6月尾去lets go 訂。。。。頂。。
幾錢?
你嗰度有冇得退訂?
如果有我可以放俾你,我諗住買mw08 sport算,可以順便跑埋步
好!!!!!
好!!你訂碳黑色?
https://t.me/gmawu
Tg 傾,你訂碳黑色?幾時拎機?
我訂嗰陣話用HSBC 卡俾有5% discount,$3116
唔知依家仲有冇
而家買返sony xm3會唔會好傻仔
利申:窮撚
如果唔睇價錢,暫時最高音質/水準係邊款耳機?
聽講pi7
買畀屋企人用 $7-800左右,會講電話,連接想要穩定啲
用samsung,請問係咪都係用返Galaxy buds好過?
睇咗頭post,但感覺呢個range冇咩其他選擇。求指教
好想試下~~~
你有錢想買都無貨
主要想降噪(裝修,附近經常都有
Taotronics - SoundSurge 90 Hybrid 有冇人用過,降噪效果如何?
如果就咁戴上去唔播嘢,會唔會都隔到音?
呢個價位係咪冇更好嘅降噪耳機?
今日第一日用,用佢個apps 係到試抗噪同環境聲有咩分別,玩玩下突然變左聲,變左超重bass,要放返入盒先正常返,之後坐巴士個陣唔知點解突然斷左一下線
利申返先,本身用左65t 4年多d 未試過巴士斷線,地鐵同d 干擾大既地方先會
聲個方面如果唔係我無聊用返條 幾年前既im70聽歌,而係直接由65t上去pi 7既話個驚喜會大d,不過pi7用充電盒傳盒d 聲的確拍得住我個im70,再加埋有抗噪真係幾正
操作方面唔係幾慣,因為無得爭似65t 咁用耳機較大細聲,同埋轉聽環境聲,淨係可以㩒播歌,轉歌,語音助手同埋開抗噪,可能有我set 但係我唔識
有無其他巴打可以分享下
想問係咪真係無得用耳機較大細聲,呢個真係有d 唔方便,環境聲都話可以停左首歌或者熄降噪去就
用咗幾日DG
發覺聽3個鐘之後左耳淨40%電 右耳淨10%電
用電量正唔正常?
唔講平價,貴價講電話都唔係好得
咁嗰個range買final audio個隻算
Thanks Ching!!!!
好感動
想問下聽歌係咪熄左個anc 會好啲?聽人講開左歌聲會比較矇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞