True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
油耳有冇邊隻耳機推薦
頭戴式?
入耳式
俾錢整形醫生整整隻耳仔仲實際
出面班傻閪
理性講隻neobuds pro係度盲屌大陸
brand

唔抵得3分一價錢好聽過隻wfm4
呢隻唔撚掂
n10 pro個音質應該係最勁個兩三隻,音場,bass都正,但連線堅差,出街用唔到
係咪堅架
講多啲?
純ios用家勿入,wf1000xm4以外另一LDAC選擇
https://lih.kg/2697003
係連登討論支那野 傻撚左?
去香討咪可以理性囉
連登係咁㗎啦
收左幾錢出post費呀? 周圍叫人買哩隻垃圾
隻隻你都話唔掂架啦,講到隻大陸野完勝MX4都夠膽死。
XM4**
想入黎圍爐? 收皮啦呢度都唔歡迎支牌
xm4 都返貨啦
PI7 9月中都重未有 CLS
個個post都係度shill隻支那野
你煩唔煩啲啊
係街見到你隻支那仔用呢隻垃圾
第一時間指撚住你黎笑
鱔稿味甚濃
就當我真係唔理佢個牌子喺邊到嚟
見到啲咁鱔嘅文我都唔會想理佢
之前隻nothing ear又係勁多打手
我有錢買XM4,DG,PI7吹咩
篇嘢喺大陸review 網抄返嚟
DG之前俾人鬧人最勁既connection同電盒charge唔到電,電量顯示錯誤
係4月既firmware已經fix哂,6月買用到而家冇咩問題

右耳(其中一隻)冇電先既情況係我既XM3同N6都有出現
我理解為其中一隻係主機所以用電多d
我買左三個月,每日至少聽兩個鐘以上
每日搭車一個鐘多d,左耳around 80%,右耳around 70%
手快快未打完就出左post

最尾個句好認同,自己用開WFXM3同WHXM3
試完XM4同DG就揀左DG,音質係其中一個原因,而DG又岩我耳型多d,XM4過左$2k就想試下其他牌子

不過XM4既ANC又真係強,而且speak to chat同wind reduction既功能都好吸引
True Wireless 同 有線 輪住用

其實我發覺 只要粒腔體夠貼同大 ag tws08r 無降燥 聽緊音樂都已經聽唔到MTR 下一站到邊果把聲
除非你追求絕對靜音 咁戴bose qc45 果隻大罩真係絕對靜

行街 True Wireless 要有通透mode 如果唔係要拎開一邊耳仔過馬路 始終唔放心 有線我都拎開一邊耳仔掛耳
n10 pro好聽過隻大陸野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞