True Wireless真無線耳機討論(58)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你睇返我#322個post, 個陣誠哥online shop有貨,比完錢第2,3日就收到

個陣有巴打落豐澤問,d sales老點佢話個online store出錯
咁多位爸打 想請問下DG可以買邊隻耳塞? 原裝4隻個size都唔係好岩咁
香港d sales 真是狗也不X
未放,都係離不開dcfever carousell ga la
不過對eq一拎上手個盒咁正又唔捨得放
Technics出2隻新野,AZ-60/AZ-40
https://av.watch.impress.co.jp/docs/news/1350305.html
買完xm4又要課金支持下technics
今次仲要支援LDAC
40隻玫瑰金幾靚仔
以香港panasonic做法呢隻野起碼下年10月先有我愛日馬
比你地講到有啲想買對xm4試吓
信佢一成....
出咗年幾有新技術有咩出奇
定價平成千wor
有新技術緊係得
而家好似罪大xm4出完
下年同你講出左隻新既sp1000呀
單元音色一樣 功能多過xm4 賣1300蚊咋
你條氣順唔順先
見街等報告啦,可能聲屎D呢,千鬆如果今次有左右耳獨立,我會考慮呀,我iphone主機唔一定要有ldac
CX同momentum兩條都唔同line
有得咁比既咩
$1299買到mtw2水貨
我有上一代
唔係佢會走電其實幾好用
不過要成日 check 住佢有冇電如果唔係會拎左個冇電既耳機出街
可能個降噪會係好普通個款呢
不過 mtw2個降噪其實都好麻麻
QCC晶片跟既ANC基本上都只係叫做有好過冇
聲係好
用咗半年有一邊好細聲
可以點搞?
啱啱買咗Creative Outlier Air v3 4百幾蚊真係冇咩可以批評
夠平又夠電, 可以單獨用, 之前用佢gold 個咪好虧, 而家v3 好似變雙咪未試效果
所謂active noise cancel 就一般, 好過冇咁
見到衛訊賣緊隻Verbatim $169好似好抵屌
有冇伏
請問大約$1000 budget,有咩無線耳機推介?想要隻唔太貴,但戴得舒服,同埋隔音&音質唔差嘅
另外想問有無話邊間鋪頭多啲款試下,又唔會俾sales chur咁樣?
B&o啲耳機真係垃撚圾 一係connect 唔到 一係差唔撚到電 比千幾蚊買個用唔到既耳機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞