[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#69

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
XG27UQR太新 又唔知改咗D乜
有勇氣可衝 好似同XG27UQ一樣面板
當冇保
隻Shamesung g9 neo香港官網標19000hkd
台灣賣萬5hkd送埋S21手機
冇曬意欲買了
覺得比人當水魚
2000 左右筆直想要144hz 係咪仲係推薦xg2405?
定XL2411K 好啲?
有冇其他選擇?
唔該大家
災情好似都幾嚴重
cls,仲可以邊度買到
budget 2千樓下,唔洗144hz, 睇片打下普通game多有無邊隻24/27" 推介
換咗隻腳
ching想求意見
第一次買電腦見到亞馬遜d mon好平
2000頭就已經有27吋mon
我想問會唔會平過喺香港買?
Budget 2千左右想買平mon學投資daytrade
表面上係
Ducky真心好用
我都用緊One 2 mini
Amazon都要等1-2個月
我都有The Club但睇個Spec 2k仲要VA
曲面一定va
做左好耐功課 好似MSI Optix MAG274QRF-QD最抵玩 2K Rapid IPS G Sync都係量子點 自己對曲面唔係特別感興趣 三叔部G7 The Club $4500都覺得有D貴 原價好似仲要6K-7K雖然G7 果部係32吋。。
不過想問下如果第時我買PS5 用2K mon output會係點
有D 2k mon支援4k 訊號輸入轉2k輸出
今日買左支nbf80 mon架 佢支臂3舊野要自己裝 係唔係正常
有張3080ti仲買FHD mon係咪好不智
MAG274QRF-QD色準差 冇sRGB mode
色彩管理難搞
Direct-lit full array local dimming vs Edge-lit local dimming
可見 Edge-lit local dimming幾乎冇用
唔會 買360hz FHD咪得
4隻FHD合埋=4K
想問下係amazon us買asus mon有壞過左30日係咪要寄翻去整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞