[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
有無人要goruck gr2 26L 500D?
5/ 10日真係幾癲
可能佢冇貨又唔同個客講
想了解下
tg: Melololoo
個款有啲老土不過多謝你建議
我依架用緊jansport
有冇啲出街背囊介紹
裝野個袋底唔會聚晒落去好似1pat嘢咁
大把人孭 邊個會笑

有無人知呢個邊到有得買
唔會,不過你預咗係公廁款
官網買再用代運係咪最平?
想問下佢 d patch 除非觀塘邊度有得賣?
一定貴
我建議你搵吓有冇巴打會係官網買袋順手搭單啦
我都想買patch

不過你最好等官方減價先買最抵
香港買就貴幾舊
啱啱入手咗ulvo 30
想搵個$1000樓下 可以用到>7年都唔爛
有無推介 著衫斯文運動TYPE
暫時心水有gregory all day v2 24L
覺得少貴
想放13inch laptop, 飯盒,一套運動衫+毛巾+一件褸,水樽,遮,加啲垃雜嘢
25L夠唔夠?
唔使太多間隔, 我都係求其塞啲嘢落去
有冇咩介紹?
睇緊幾款Patagonia嘅(鍾意個牌子講環保)

Arbor Linked Pack 25L
https://www.patagonia.com/product/arbor-linked-pack-25-liters/48550.html?dwvar_48550_color=FGE&cgid=luggage

或者Arbor Lid Pack 28L
https://www.patagonia.com/product/arbor-lid-pack-28-liters/48545-FGE.html?dwvar_48545-FGE_color=FGE&cgid=luggage

Arbor Roll Top Pack 30L
https://www.patagonia.com/product/arbor-roll-top-pack-30-liters/48540-HUMN.html?dwvar_48540-HUMN_color=HUMN&cgid=luggage
想買個好似Aer有admin panel嘅背囊,但aer實在太重
咁多位巴打有無輕得嚟又有好organisation嘅背囊推介?
evergoods chz26
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞