[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
依家孭緊Gregory All Day,想要返差唔多size
應該買Chz 22定26好?驚買26會後悔買得太大
chz 22 唔洗諗 e加仲要有特價
會唔會等埋black friday 買會再平啲?
唔知 早排訂左有排等不過
22同26其實無乜分別 26多個內網袋
大家點睇aer lunar pack? 網上review 得好少

諗住返工用,會帶飯盒,遮,可能帶電腦同外套
有機會去旅行都會揹佢嘅

有諗過買evergood cpl 24, 但夏天揹應該熱到仆街,我大汗撚頂唔順
因為我睇網上啲spec話chz 22 同26 高度差2cm,一個46cm 一個48cm,gregory all day 係48cm 高,會唔會因為差2cm會變得好奇怪,依家香港又冇鋪頭有得試下,因為我個人比較高 185cm,唔知會唔會好似咩細路仔袋咁樣。
Subxxxxx好似有實物 但貴
我都係去睇完上官網買
我同你差唔多高 用緊26
會唔會好大舊?我平時返學個袋其實都無咩嘢要袋,都係得水同ipad
普通背囊size 你無乜嘢袋反而會扁
185 唔好諗22 真係好似大人咩細路袋咁
有冇人用緊lowe alpine phase 28
有冇人買過osprey talon pro 🤔
同talon 22 有咩分別
想問下有冇類似Under Armour呢款背囊
https://www.underarmour.hk/en-hk/project-rock-duffle-backpack/1354942.html?dwvar_1354942_color=001
但係個背帶會做得硬淨少少
訂左depot 28
果陣孭埋22上身好靚
但用唔曬咁多背囊只能揀一個
呢D 應該都係運動牌子先做
Gaston luga係北歐牌子
但都係made in China
幾錢?
最近想買多個Mystery Ranch Rip Ruck 24
但如果平時多嘢放啱唔啱用 要返工返學同做運動
想搵個斜揹袋裝macbook air,尺寸岩岩好就得,唔想太大,有冇介紹
$1200蚊筆直除ulvo 23外有冇其他選擇?
最緊要透氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞