[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
我用圖答你

佢呢款xpac既質地唔裝滿都好挺身

首先你要夠高唔好太瘦
否則十足十烏龜
有冇咁好賣
想搵個二手既都無
個個用完都唔會放
睇左幾個月都冇貨 以為佢地唔做
Topologie
Rolltop Backpack
呢啲係咪無得洗

好喜歡哩種款O左背囊
Fjallraven 狐狸仔好得意
但佢O既材料完全係差評...
有無見到類似樣, 但係尼龍防撥水O既料O既袋袋?
有冇sling bag 推介?大約4/5L
暫時睇中mystery ranch full moon pack
果然捨得
Topo Designs
除咗Suburban
仲有邊間比較多款
有無人用緊Gregory Patos V2 有無咩評價咁
同牌子MATIA 黑色靚仔D
大細 功能 都差唔多
呢款應該係high coast隻料
輕身防水親膚
熱天配個high coast hip pack 都幾正 返屋企沖水就無汗味
但隻料唔岩揹重野

同牌子有好多材料
Vinolyn F
G-1000
G-1000 greeland
Bergshell
再生羊毛
環保料...
https://www.fjallraven.com/us/en-us/about/our-materials
想問師兄x pac款同普通款相比會唔會輕身啲同塌啲?
Xpac一定會挺身d , 岩岩買左個xpac其他牌子 物料會厚d , 襟d 挺d
有冇瘦身小小既背囊推薦
暫時睇落#108巴打個個,Millican同埋Helinox幾似我想要既野
即係瘦身+素面
不過隻隻都好似好大
做展示同相入面D背囊, 都係裝滿晒氣袋,
好飽滿咁樣
如果網購新背囊係好軟趴趴(例如果D薄薄O既)
有無乜方法唔裝滿, 都可以堅挺呢?
我唸緊加"骨"入去, 好像雨遮骨....
點解要咁做 軟趴趴 感覺好輕鬆啊
你帶個防水袋 入D空氣落去囉
做乜用
日用?
戶外?
日用 拎來做返工背囊
應該唔洗放laptop 所以容量唔洗咁大都得
https://www.wardow.com/en/topo-designs-travel-bag-30l-travel-backpack-navy-tdtvb30f18nv-bl-en-0.html
有無人試過個wardow 呢個網度買野
個topo design 個袋好靚 好想狗衝
我喺官網買咗個TRNKR BAG, 用落唔錯, 係條背帶較窄同冇軟墊, 孭重嘢會唔舒服
最無死就porter

呢D簡簡單單都可以

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞