[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
有冇巴打用過Patagonia背囊? 好唔好用?
呢個都幾多西裝友用
呢個幾吸引,但有冇啲係有獨立格可以放鞋。如果想要手抽/單肩袋呢個post討唔討論
真的嗎?
易唔易撞 睇落真心好多好多牌子
porter tanker backpack專門店$2xxx 買唔買得過
唔舒服
咩重野好辛苦
咩緊答你
有冇ching用過mystery ranch full moon?覺得點?

同比hip monkey細少少,
價錢差唔多我會推薦hip monkey多啲
不過兩個都有個問題,
條背帶好長仲要冇收尾扣你要自己買對扣
個扣英文叫咩
得圖,我用開呢隻50mm
唔明,咩叫冇尾扣?

背帶太長要自己加對收尾扣 背帶先唔會吊吊揈

想買呢款但又驚唔好揹
即係夾返條帶上去?
想問個扣幾多錢
背帶咁窄 個背囊要放得好低同唔貼背 唔慌好揹
我有兩個Black hole, 好好用
買左 唔好揹x N
Thx
見呢到好多人推薦功能性既背囊 係到問唔知岩唔岩
女仔想買個背囊番工日常用 想方便裝野/帶飯番工
主要係想孭得舒服 之前用過kanken/Longchamp 覺得條帶孭得好唔舒服
唔知大家會唔會有推薦
想問CPL24 V2除左易污糟仲有無啲咩缺點,最近睇中佢有啲想入手,平時番學出街日常用,但見到個個都話好易污糟又有少少卻步因為小弟懶唔想日日都清潔個袋
Aer tech pack 2同black ember shadow 26 大家會點揀?
想要防水 主要返工用 著suit 間唔中要裝套運動衫 如果裝埋鞋會唔會好勉強?
仲有呢兩個袋算唔算比較重
邊到有多啲the north face背囊賣?
North face 官網囉
唔好諗住係ig shop買咩舊款 特別版 90%老翻
你係香港開間細細地運動鋪 都未必俾貨你
食唔起條數的

好奇怪 依家D人都乜唔去官網買
或者外國大網店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞