[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
Thx Bro
點解咁講呢
有冇巴打用過topoxxxx 既斜孭袋
男仔 想揾黑色/型嘅背囊
除咗Gregory黑花有冇推薦?
可能我慣咗背囊要有外到內嘅間層

呢款基本上係得一個compartment 入面仲有個位俾你放laptop咁
用完之後發現 如果有陣時你放咗啲嘢係底 要攞就要放低成個背囊搵 有啲論盡 我呢啲平時唔執嘢嘅人就會覺得麻煩

如果你入面真係冇乜嘢放 個背囊會凹咗入去 有啲核突

同埋成日比人以為揹去行山
諗住買aer flight pack 2

有冇巴打有其他推薦
屌早幾個月先換咗背囊
但呢個又幾好J
Crossover款黎
第一水賣哂 係太多人嘈先整第二水
D料用哂就唔再整
有冇款睇架
睇緊 evergoods 野
幾好J 喎
香港有有鋪入倒?
想問下arcteryx 我見同一個款既loge, 有d隻雀下面有字, 有d冇字, 係唔係新舊款分別? 拉鏈都會有唔同
係 新舊款
轉左二年 唔會買到舊款架啦
而且 中國安踏 收購左
咪撚柒買啦
咁有字係新定舊?

如果咁去subarban睇下mystery ranch rip ruck
點解Mystery Ranch裝唔夠嘢會肉酸
想問victorinox背囊係咪唔推薦?
Urban Assault個樣都唔算行山look啫
如果主要返學用有咩建議
2 day assault 先算係行山look吧
利申用緊
我都用消費券入咗個比起Urban Assault系列我覺得2-DAP面嗰兩條壓縮帶喺裝得少嘢嗰陣好好用
suburban sold out 左,如果唔急用,等過兩日evergoods us開pre order買喇,平香港幾舊水,不過要快手,上次兩分鐘就sold out
我琴日去咗問背囊舖睇MR,發現佢啲拉鍊有啲kick,想問用耐咗會唔會都係咁?
係咪唔係kick 實晒,如果係緊但大力d 拉就拉到嘅話就正常,用耐左拉得多會順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞