[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
擺太滿係咪會閂唔埋
買咗MPL30 V2啦 新一年揹新袋
Evergood cpl 24L v2 想換 28L
有冇巴打想收個24L or 換?
求包膠,我都想買 peak design everyday zip 同mpl30
但係我186高 peak design好似細得滯
係,早知買classic plus
用緊classic plus, 係無側邊袋麻煩D
有花生食
Suburban俾人出post屌
Suburban啲打手即刻收晒皮
比較想知淘寶個到
我black Friday 係官網連sling bag一齊買,都是比要比120蚊運費
【開倉優惠】DOUGHNUT深水埗1折開倉 過百款背包激減$29起 | U Lifestyle
https://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/123186?utm_source=app_share&utm_medium=share

有冇人買過 抵唔抵買

大家記得去suburban淘寶五年老字號到買袋啦 留個好評唔知有無得送現金劵
有冇人知香港買Patagonia Arbor roll-top backpack大約幾錢
gregory all day v2同2.1有咩分別
evergoods有咩評價
道歉聲明

Suburban 已限制哪些人可回應這則帖子。

背囊撚正式收皮 suburban打手全體龜縮
有無巴打買過bagjack 呢個牌子?
made in 德國柏林,好似係手製
價錢偏貴,設計較簡單,但質料算唔算物有所值?
用過MPL V1
裝嘢夠多格隔都夠用
係個背脊位會磨到件tee起毛球
側邊無水樽位
同腰扣嗰個袋有啲雞肋

而家換咗MPL V2
腰扣個袋無咗
左右有水樽位
袋前面嗰格個底左右兩邊留空變相空間再大啲
背脊會磨tee就應該避唔到

要試可以去s唔識串要買就上網買會平啲
之前BF埋單好似千6-7咁上下(未計運費)
背囊條帶應該set到點先對背脊最好?
想搵個有硬膠背板同load lifter,除左Arcteryx arro 22,有冇推介
想要個返工出街兩用既backpack
可以放到電腦/相機 睇落又唔太bulky既有咩好推介
顏色係黑/灰/深藍色, 幾多Lite唔識分
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞