[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
evergoods 有咩款推介?
我係官網買集運
佢初代個隻料勁重
雖然而家轉左cordura係輕左
但比起同級都係重左啲

好用搭救
你用邊間集運?而家諗緊evergoods 定 black ember 好
係呀,今朝睇到條YouTube 片就係屌9佢d quality 差
有得比我再揀會買AER/evergoods
Forge同shadow
啲料一樣?
Forge用左年幾仲好新淨
Bns both la
本身諗住買shadow, 不過又怕d quality 好差。因為成2千蚊個袋……..
有冇巴打用過mammut Duncan spine 28-35L
想問下好唔好用,睇片個背負幾正
弱弱一問 有冇師兄知THE PELOTON ASPHALT Rolltop Backpack有冇香港代理

好似搵唔到
想問下 香港有冇得買
Gunfighter 24 SB
輕輕推下
有冇人用緊black ember shadow/ evergoods CPL

想聽大家講下
上兩個po問過買yeti定狐狸backpack
最後買咗呢個
半年用後感:

- 間隔好實用
- 好防水 無論落雨定落雪都冇問題 入面冇野濕 外面好快乾
- 污糟咗用濕紙巾抹下就得
遲啲試吓跟佢講咁保養 上番層wax
-好少撞袋

唔好
-貴
- 冇話特別靚
有無巴打 用過 briefing USA 呢個牌子 最近成日彈出黎
有冇師兄知道邊度有現貨Gregory Matia V2賣?呢個袋好唔好用?
想問下
點解fjallraven kanken no.2 laptop 15呢隻背囊 黑色貴過其他顏色
睇落其他數字都係一樣

想問有無 類似 5.11 Rush 72 個類推薦?

因為做嘢關係成日要執嘢落去
最好可以全打開嘅袋同可以掛下啲細袋仔咁
另外腰帶都需要有返咁上下厚度
仲有就係攞嚟當旅行用

暫時只見511呢隻唔錯,想問各位師兄有無其他好介紹
如果edc背囊嚟講 會帶衫返工做gym 襯裇衫西褲同埋要袋啲雜物嘅話

各位會推薦狐狸仔嘅Skull 28定ulvo 23/30 定係有其他好選擇? Thanks
ulvo 30啦 個籠夠晒大
開口方式又好放野
16-18L,多間隔
有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞