[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
我本身想買transit 但無晒charcoal買,而家諗緊買classic plus
係Goruck官網買咗隻Radio Ruck ,等緊寄嚟
想入d靚章,靚就可以,唔洗罕有,有冇咩網站可以参考下
想問下搵集運定係直接寄
睇佢官網好似唔送海外
官網直寄呀 不過用集運會平啲應該
我懶 官網運費成78蚊美
邊度買
之前carousell 見到
Able carry daily 黑色好似無左貨好耐
唔知幾時先返貨

有冇人知邊度仲有Savotta Jääkäri 賣
請問有冇link
wandrd prvke 好唔好用 for 裝日常野
arro22 新舊版除左logo之外有咩分別?
有個用左幾年爛左,想買個新
最大分別就係變左中国牌子
入邊多左電腦格 好似係
一直Porter things,四千蚊個太貴了
https://instagram.com/housesshop

呢度可能有 十月尾見佢Post Bennett Winch 啲袋出嚟
多謝你望吓先
想請教咁多位巴打 2千蚊左右budget
有無邊隻背囊岩番工出街 又比較輕
本身用緊aer duffel pack 就算唔揹任何野麵有咁上下重量 唔太舒服

做過research有d巴打推介able carry daily
但我見個重量同duffel pack都係差0.幾磅

所以想問下有咩推介thx
今日去life sports 買咗個WILDERNESS EXPERIENCE 背囊,8舊幾水買到個日本制手工好好的背囊,非常滿意。多謝這裡介紹的同好,及葉老闆不厭其煩的介紹。

MR 2 day assault 定 MPL30 V2好呢?自己覺得MR外觀好似好睇啲,但MPL功能就實用好多
價錢就差一千左右,有無巴打可以比下意見?
有冇巴打用緊MIS 有評價
想買隻Bellroy lite daypack 俾女朋友,想問下有冇人用緊可以講下有冇咩唔好 個背脊係咪好易俾袋入面啲嘢頂住?
買過daypack 無乜特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞