[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
bellroy舒服啲
實用性都係bellroy勝
佢既唯一缺點係貴
邊到有實物?
想問下K11間zixag係咪收咗皮?
係~
宜家應該無啦
買左個Fjällräven Ulvo 30
真係好好用
仲想用消費券買
巴打介唔介意分享係邊到買同幾錢?
有無 輕, 舒服, 靚既背囊? 適合休閒返工用
鐘意peak design但通常都超過1kg
有無人用過topologie multipitch背囊?最近睇中左又見佢特價緊,想問下大家會點睇呢隻背囊
想問大家有咩背囊推介?
平時會打波,要帶鞋,衫褲,毛巾,有時要帶埋notebook

All day v2 網上買 咩左一次唔襯
$900有無ching有興趣?
真心幾舒服 咩上身好似無重量咁
Tg lifeyolo
心郁郁想買radiant r1
有冇巴絲分享下優缺點?
主要for翻u孭iPad Pro用
我都買咗 1k hkd 等緊集運黎香港
有冇Ching用過
買完用左一日即刻放左
個袋雖然望落好大,但係前面兩個格基本冇咩用。
最出個格剩係夠我放包紙巾同牙線。
第二出個架放部手機已經有d 勉強。
最大放ipad 個格最有用,但係放完ipad 之後d 野唔算易拎。
最貼身個格設定上話就話放銀包,但係我放完,要攞野出黎個下要拉開個袋等佢唔好貼住我個身,再拉拉鏈,搞到好唔就手。

最大問題係放水個格,如果放完枝水之後,其餘個三格會比枝水頂到,好難攞野。

同埋個袋成900g, 手多多加枝水加ipad 就2kg 都黎。一開始揹嘅話可能唔覺,耐左會覺得個人好攰。

如果佢cut 走最出個格,加大返第二格可能會實用d 嘅
補返,如果想試嘅話可以去星際,個道有實物比人試揹但記得帶齊自己平時用開嘅野睇下接唔接受到
GoRuck
Tom Bihn
BagJack
Tumi
Briggs & Riley
呢幾隻有冇試過嘅巴打可以分享吓咩感覺

16704羊 希望夠用,上一個袋用兩年幾甩皮
多數巴打詳細嘅review
等我去試揹
巴打啲可以放得落iPad嘅斜孭袋推介
西裝友想買個duffel bag放對衫褲鞋加部macbook同ipad有冇推介。以前好似見過一個直頭可以打開哂當西裝套咁用
如果返工要裇衫西裝 Tumi 最襯

不過香港啱啱7月又加咗價
條可調帶成日sir 落去
doughnut navigator
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞