[背囊撚][8]5000蚊消費卷可以買乜背囊?

655 回覆
17 Like 18 Dislike
carhartt legacy classic backpack香港邊到有?
諗緊買peak design 個everyday totepack, 但係無得放腳架,有無巴打有呢隻款但係又大小小既相機袋推薦
咁多負皮既?
有冇師兄用過Victorinox 既背囊?

https://www.victorinox.com/hk/zh/%E7%94%A2%E5%93%81/%E6%97%85%E8%A1%8C%E7%AE%B1%E5%8C%85/%E8%83%8C%E5%9B%8A%E5%92%8C%E9%9A%A8%E8%BA%AB%E5%8C%85/Vx-Touring-%E8%83%8C%E5%8C%85/p/601489

係時代間舖到摸過實物, 感覺料都幾OK, 特別係個間隔同埋設計上既一D細微位傾向好實用咁.
個牌子做瑞士軍刀就出哂名, 想知背囊個評價係點?
想問防水, 輕, 返工款, 唔要roll top 有咩介紹?
如果想要maverick & co 呢個背囊有咩其他平啲既選擇

再望下先
睇下先
想買個戶外活動用+翻工放到13"mac book Pro 2,外面兩側有得放水樽/摭嘅位,放唔滿野/唔多野放都唔會變/凹/墮嘅$800內20L背囊, 求推薦
Wandrd PRVKE
你返戶外工架?
Wandrd PRVKE 最好J

聽講d 料一般,塊皮好易爛
諗住行山,翻工都揹呢個
K11 賣able carry間嘢摺咗?Facebook同website都搵唔到新地址
Outlet 買就買得過
啲款都係嗰啲
每年出隻新色就將舊色拎去outlet 賤賣
岩岩賣左個MR 2-day, 又想買返個coulee
完全唔回覆
請問巴絲知唔知邊度買Mystery ranch 包包最抵?
網上, 實體店都可.
(出o左消費卷, d店連1蚊discount都無...豈有此理...)
Thanks.
想買個相機背囊
最好輕身啲
而家個背脊就快散
有冇巴打用過

利申兩機三機
想問下有冇咩背囊好似arro 22咁左面有袋放水樽 右面有網袋放紙巾/散銀細小野 因為唔想成日開背囊
同埋最好貼背 因為會拎幾多野返工放工 唔想太重
求推薦
應該難D
D野咁重
輕身袋搞唔掂
無左好耐下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞