Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (71),新手請睇#1-2

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
on hold 比齊料24個鐘內會有人unlock 架啦
最煩係有時比齊料佢都話唔夠
dell latitude 5521系列耐唔耐用?有無巴打用緊latitude?
Pc太多選擇
雖然我都係定點屋企用 但我都覺得15吋太大
14吋機啲spec又麻麻
都係貪佢有d性能又輕身
有外顯得黎又輕身既好似得佢揀
但成12k真係不了
係 真係好糾結
同埋呢款都冇顏色揀添 佢既次一級有藍色 好靚
邊到買 幾錢
t記 12.9k 3050ti 5900hs
唔介意咪淘,先6千幾。行貨同水貨差4-5成自己識簡啦
唔好同自己荷包鬥氣,亦唔好幫親d奸商食溢價
淘左5800u 3050 16gb 512 $6730港紙
重裝哂windows 正常使用
師兄用咩運落嚟
上年買左M15
想買多套火牛放係公司
可以去邊到配,同埋幾錢到?
Strix G17 美森收到貨
求包膠
差唔多double
諗住用嚟做設計同繪圖 swift x 算唔算抵玩?
因為比女仔用同拎嚟返學 見佢夠輕個spec 又唔差咁
想問下1萬蚊budget價位仲有咩機啱洗
有無link
同埋點重裝window
唔貼link啦keyword傳奇x
重裝windows用usb再bios set用usb開機
用4px集運
用左幾日, light gaming ,上網之類完全ok
勁d spec 但又差唔多重量得flow x13,但貴過一萬
DELL Inspiron 15 選AMD還是INTEL?

https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=236&t=6423328
巴打你係5500 定5800 版?
見到上面d 圖港行要成萬2蚊
諗緊上美森買部算 慳返2 3千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞