Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (71),新手請睇#1-2

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
新CPU同GPU通常都耐熱,90度樓下叫接受到
可以試下搵嘢攝高部機幫下通風睇吓有冇好啲先
其實我都係咁 話準備出貨又冇出貨期 我用佢cs 個function 佢先email 覆我大約幾時出貨
想買部平地既laptop i5/i7 16gb ram
主要功能用黎整下網頁 無乜其他用途
唔打機 有無咩款介紹下
係要踢一踢先做下野
黃金見到靚老母 legion 5pro
RTX 3060 滿血版
And 5800H
2k 16吋mon
512GB M.2
16GB 3200ram
好似$13xxx

唔講大唔大陸機先,清知唔知性價比如何
質素同售後 掂唔掂
成個禮拜amazon 都未解ban
Acer Aspire 3 A315-57G-59HD 15.6"手提電腦
ntel® Core™ i5-1035G1 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
Windows 10 Home
NVIDIA® GeForce® MX330 2GB GDDR5
15.6" FHD 1920x1080 Acer ComfyView LED
8GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD 1000GB
5000$ 大家點睇 文書用夠唔夠
賣2000都唔會要
請問係邊買
旺角銀行中心,得一間買電腦野,可以去price.com搵下。
有無介紹
暫時自己唔急用 諗住都係拎嗰五千用嚟買本玩
想請問下個火牛係唔係三腳?
唔係呀,美國頭黎,不過可以去深水埗自己配。
我比較懶,就咁用轉插算
唔該先
15k內 dash f17 呢個系列 大家點睇
睇中左部TUF Gaming Dash F17 FX706HM-HX090T
有17吋mon 平時主要玩騎斬2 xcom2之類
係咪加左價,而家6K
減得300
我諗5515我都未必會加。
但百老x sales話5515新出好多
咁如果你會加ram就難搞,唔加既粒u好似幾好
但牌子方面,有冇話dell/acer好啲?
依部好似無得加ram

3050ti 打機垃圾
平機都差唔多,冇話邊部特別好,只有特別差
你要輕咪Swift 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞