[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
9.5m
如果波叔唔opt out有44m
9.5m簽4年都填唔番
垃圾Paul 黑氣石黎
下星期draft,draft完過多幾日就free agent
屌今年我覺得唔關黑唔黑氣石問題
條友G3完全打到on9咁
西書+melo+lbj+cp3
要4個波
佢最後幾場完全打唔出水準咁
唯一 keep 到係 mid range 屈機,但其他方面好似無左佢一樣 … 唔知係咪太攰
俾假期追到斷氣
應該都係 … 睇下佢會唔會 opt out 去邊隊痴返隻 ring 返黎
防守 廢到冇人有
又想 垃圾james 叉手睇波?
melo係入面變左大鎖
任人中出140分
毒撚一年球王都未做過字母就登咗基
毒撚做開第二啦無所謂
B2b咪做左
咁你咁講佢餘下生涯都唔洗做
除非登子榮縮表現勁垃圾佢又一個carry贏final
踩一踩界咁大鑊
Reggie Bullock is expected to receive interest from a number of teams in free agency.

While the New York Knicks would like to retain Bullock, the Boston Celtics, Philadelphia 76ers and Los Angeles Lakers will also pursue him.
得1隻冠就話現役第一人???2冠既kd同kawhi仲係prime time呀 4冠既lbj如果下年ad健康又係爭冠熱門,今年鹿個冠係趁其他隊傷晒偷雞架渣。。。
Los Angeles Lakers曾經有過bullock但好快送走左
我覺得健康的 kawhi/KD 應該同 level
但如果之後字母場場都好似 g6 咁又 mid range 又背籃又有埋 ft 再加防守狂 block 就真係佢最屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞