[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
夫子快死..
統一尺度緊要啲,成日變標準有時又on 9 咁還鷄,成場同一個尺度就無問題.
其實夫子慶祝完未
佢又想去公鹿了
我理性球迷 除咗攝腳,其他我覺字母係屈
公鹿教練都勁,game3搵holiday守,摧毁左太陽成隊波嘅進攻
一個mvp級 一個all star級點比 仲要字母嘅身體質素係nba曆屆top 3 輸比佢都唔代表booker廢
其實拉闊返個picture嚟睇,公鹿真係幾多鎖
Game4 cp3自己最後送走冠軍,無得怨
公鹿成個陣容size都好好,防守有技術有身位,對比腸班3D,腸都係薄d同唔夠火喉
反字母嗰班啫
舊年已經講緊湖艇鹿啦,今年仲筆掃upgrade做假期點會唔係衝冠陣容
MVP加假兩巨夠champ陣啦

我覺得係KD無啦啦廢癲搞到鹿睇落勁廢
今年都叫補強啦,淨係Bledsoe 換左假期都差好多
今場3分都入左粒,罰球炒得1球,腸都估唔到
落場打波先知嘅

的確好多player盛讚佢

不過出手少啲就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞