[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
恭喜你愛隊奪冠
其實成個series d雞 都算平衡啦
甚至有少少偏大腸 唔明黑咩哨
賤母d foul都冇咩問題 咁真係守唔住嘛
東方神秘力量正一9up佬
林益全先勁
多謝你咁有風度
我真係覺得公鹿值得更多讚美
我都只能夠講句
而家nba/裁狗就係咁垃圾
冇foul變有 有又變冇
你睇下你慌到開晒燈咁
人哋不嬲有風度係得你冇姐
無,我真心愛過
贏埋仲要係度串
球員公會主席真係三剎位, 無得減薪
jae crowder 真係可惜, 連續兩年輸決賽
食屎啦你
咁點解阻人撐港
我希望下季少啲foul,掂一掂就foul,點守
諗都唔洗諗
最近仲好似傾緊擴大圓柱體
字母球風我就麻麻
但賽前訪問同今日表現真係無野講

賽前識得話 never celebrate too early (Oneal 當年係 magic 都衰過呢樣)
落場又有火但沉住氣,攻守都超落力

反而對面 suns 今場係唔輸得,但打落完全無火 …
Cp3 就我覺得佢呢幾場都好攰咁 … 結果就可能錯過左佢唯一一次拎 ring 的機會 …

[Highlight] Bobby Portis blocks Chris Paul from talking to Scott Foster
streamable.com/ir7230
係 … 但有一輪 piston 打防守,spurs 打 Duncan 又好教科書式進攻,結果好多人覺得悶
😂😂😂
不過講真唔係話舊時 100% 好睇啲,以前成日都 PG 係扔個波落底,post move 試幾下,唔得就扔出黎,所以先好多人覺得悶到痴

依家我諗球員體能同戰術一定進步左,但球證同球例就 …. 好似 step back 依家其實基本上無可能守到 …
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞