[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我記得今年打腸你哋湖有人話銀唔會俾湖第一輪出局
你咪其中一個
諗起腳波嗰兩個球王
佢柒開,日日幾單柒野
笑撚到我 拎華語page黎講已經好柒
仲要吹大到十個有九個都係
係囉係囉 KI同KD實無攝過人腳
盲撚咗 Sorrrrrr

榮縮無品又睇唔到囉 成日缺勤左膠上身
贏波踩鳩人Logo 點知斷腳咁啱又係同一隻
講到字母攝腳就係特撚燈 榮縮KD攝人腳就無意
咁大個人 同一樣可以有唔同睇法 神撚奇
咁唔客觀都有既 要屌就屌晒兩隊 傻鳩藍網fans
你睇咁多FB page所以咪咁on9囉 照你standard如果網奪冠咁都唔應該計啦因為KD墊譚仔 波叔都試過整傷先帝 再講遠少少 17勇都應該要取消冠軍資格
係咪突發性眼盲唔得?宜加好返唔得?應該係
邊個page比黎開下眼界,揾過nba以至網page都唔見呢張圖
我想知下季網隊三巨頭有無消息話想走之類
佢地今年真係好短時間有一齊落場
始終唔組都組左 睇下打成點都好
10個10個傻鳩網狗都係咁
有,已經有啲不和
有賤種榮既地方就有不和出事
我覺得點都會試埋剩低兩年約 chemistry唔係冇
Giannis歷史地位咁就過咗Curry
打都未打就走
屌,都叫你俾幾個pages 黎睇
我撐鹿都真心覺得3巨健康既話champ硬,kd加半個登都打到最尾先贏少少
FMVP
睇曬全部series發覺短手芬守字母係守得最好

進攻方面三巨頭好易create到起手空間
華語圈最多就係你呢d睇page當睇左波既人
其次就係睇highlight/每日top10當睇左
唔講球迷
淨係page同球評既水平已經天同地比
你覺得留攝腳個d留言好高汁好主流
係因為你同佢地水平一樣
你繼續睇呢d page啦 好適合你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞