[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
請勿討論非playoff隊伍
如果Irving唔搞事咁佢係幾啱76人同Embiid
腸狗收爺啦
All of these stars have missed time in the 2021 NBA playoffs:

AD
Kawhi
Giannis
Trae
Kyrie
Harden
CP3
Mitchell
Murray
Embiid
Conley
Steph*

*wasn't injured, just couldn't lead his team to the playoffs
用矮仔pg做奪冠核心真係唔work,nba講到尾都係身體質素行先,矮仔拎fmvp成功既例子真係0,近10年fmvp都係俾lbj,kd,kawhi,ai呢4個頂級側翼包辦晒,今次都係側翼既字母拎fmvp冇例外,以會都只會繼續側翼拎
公鹿萬歲!!
咁講啦,作為曾經嘅腸,我可以話腸區其實正常過公海,佢地依家都係討論A頓打得唔好啊,co3點續好啊嗰啲
話黑都有好多,但同公海比真係小巫見大巫

咁公海無辦法查清每位ching嘅來龍去脈,咁係無計
方便討論,我先假定反鹿係撐腸啦(至少依個series係啦)

我真係從來未見過一隊波撐嘅人係咁愛抱怨,由打艇開始已經係無停過咁不斷覺得自己係受害者,永遠係被黑嘅一邊,一覺得無俾人黑就帶頭盔話”吹返啲無用嘅平衡雞啊” ,”贏硬先俾booker不死人”,其實有無諗過咁講真係無得講,公你贏字都你贏

而佢地所講嘅”劇本”,其實從來無出現過
湖人你又贏左啦,大飛你又贏左啦
嗰啲鳩up依啲嘢嘅撐腸,腸輸左你就覺得理所當然,因為係劇本估中左銀仔龍野
腸贏左你有無向銀仔道歉?威就你拎硬,柒左又當無事?
有無尊重過球場上球員嘅努力?佢地日練夜練嘅嘢俾你地講到好似人拍個手就改變到咁

可唔可以少啲抱怨欣賞下對面檢討下撐嗰隊發生咩事,一入到嚟全頁都金身zip腳坦克上籃,得兩個可能,一係無癮上一頁,一係反鹿一齊屌zip腳
同Twitch chat有乜分別

講開zip腳,大腸都好多zip嘅圖,黑毛zip左,booker早幾日追住holiday zip我貼左
我有冇抱怨過?
無,因為我一早知追波侵犯到落地係非常之常見嘅事
我係唔知大家係無留意過定點,更加唔好講咩唔傷就代表無zip依啲廢話

我知好多太腸迷係唔關事,熱火,籃網係好多fans,字母亦都zip左個全球數一數二多fans嘅人
係無辦法嘅事,未打前我都覺鹿網有得打
打完先發現有榮登,鹿係無可能過到關
咁可以點,只可以繼續行
網出聲我無問題,我覺得佢地係值得贏
但如果腸幫網出聲我就覺得怪啦
因為你自己都係因為咁先入到Final
熱火嘅傻鳩評論都廢事,完
因為先帝影響力太大
對位先帝而又打得好就已經加咗好多分
唔會覆任何野,一嚟唔想重覆loop,二嚟立場唔同睇嘅嘢永遠都唔同,三嚟廢事傷和氣,我又唔係反腸
又關我火咩事
傻閪手掃0,被技術性擊倒但嬲到依家..
上年佢贏又得,今年輸又唔得..
今年真係陣容壓制得太勁,心服口服啦
fmvp好似係media記者投票?佢地見到curry一俾人夾就狼狠同iggy守james有板有眼個觀感真係相差太多既
咁腸今年整傷咗邊個先?(幫司令問)
一陣佢又貼gif洗版
今年開季嗰陣係預僅僅夠入季後賽wor
點叫咩都齊

同對面比人腳差幾遠
夫子On99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞