[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
NBA有心捧佢,無辦法。
又嚟
Ayton太需要人帶
心態好似係「我靠晒大佬睇住㗎喇」咁樣
個問題就係到,同一樣嘅力打落trae young同打落oneal到個觀感會差好遠

我當普通一拳百五磅,如果trae young行進間食左百五磅可能真係會pk,咁球證肯定吹啦

但oneal行行下食左百五磅都無乜野,球證點吹俾佢

所以問題又嚟,點解Oneal練到大大隻,就要硬食你啲力
對oneal好唔公平喎

好啦,如果oneal食到幾磅唔郁以下都唔吹啦
Trae young 真係可以收皮
一場飛幾次出場外
都無辦法,同之前講法一樣,成日都拎foul,點有心機打
我係唔贊成咁吹俾字母

咁吹係公平,但唔好睇

好睇就一定唔公平㗎啦
洗撚大隻,生多d體毛就有foul啦
睇有無contact咁簡單內線點解要一個回合俾人質廿拳?

點解外線又唔見一個回合俾人質廿拳
我信唔信foul字母嘅力foul落cp3到佢一定平沙落雁
俾字母打爆咗 愈打愈頹
字母加阿占有冇得諗?兩架巴士瘋狂撞入黎
你練緊射波嘅時候佢做緊GYM
你chop chop聲佢就練俾人撞都企定定搏and 1
得練射波可以有成果,字母唔可以有成果?佢唔跌係佢本事
同一個動作 佢就食foul 字母就冇事
ok,信你
究竟點解咁撚多人幫cp9洗白
每人一場20個罰球,字母個隊有加乘作用
又諗到一個新badge 比2k用
[NBA] 2021 draft class 討論區
https://lih.kg/2403040

入黎傾draft la
鷹鹿都唔係好靠draft

無乜興趣
Cp人品係唔好,冇諗著幫佢洗白純粹唔想攝腳拎冠,結果都係俾攝腳拎左
16隊playoff 隊鹿paint touch 排第3,5尺內fga 排第6,FTA排11,實有ft加乘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞