[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
純粹覺得嬴對面傷晒又有咩咁震撼 ja
啤啤熊
Capela差小小幫到大腸champ嫁啦 要屌就屌佢啦
太陽未必過到full team湖人
話無乜戰術好似形容得唔係咁好 應該咁講 公鹿籃網相比其他隊少d跑戰術
多數都係pick一pick 就打iso 就算pick左都好似比較少出現mismatch既情況 到最後都係同自己對位打番iso
咁講啦 我會將實力同表現分開睇
如果騎拎冠我會話係爭冠表現
但實力上佢地既人腳唔會係爭冠級
同埋所講爭冠級係同其他隊比較之下特別勁
如果你拎大腸同其他隊既full team比
好難會講得上爭冠
Loser硬係特別鍾意揾藉口
佢直情帶頭反nba撐香港言論
鹿玩青訓又冇組巨頭都搞掂
而家係咪得翻76砌到熱水個反字母裝甲出黎
要有鋒線海守字母又要進攻打得入鹿都幾難
仲要holiday Middleton都會爆
熱火簽到kwahi應該有機不過佢下季都出唔到場
借隻star一年就champ 都冇咩邊隊做到
無#Young King算係咁啦
下話

你硬 佢鐘意可以吹你 唔鐘意可以吹番off foul tim
ref>>>>>身型/打法
要格硬講既話就係撞正字母哥呢個現代籃球既bug
季初仲笑鳩鹿弱智簽咁大約holiday
原來我先係果個弱智
唔會掛,交易低點,巿場又冇咩同lv同打法啱doncic,下年轉教練應該會睇定D先
西岸比我簡5隊實力強既我唔會排到太陽囉
用足球做例子 唔通希臘拎咗歐國杯冠軍就係冠軍陣容?
輸隻腳趾
輸咗比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞