[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
算唔算大心臟
起碼唔洗再同柒Ben比先
佢online你都咁
我有撚所謂 係佢地先會咁嬲
有冇其他球員受過類似字母東決個傷都一樣係咁快好得返?
字母咪就係因為呢一點而值人欣賞尊重
你笑我罰球唔準我下場就入8成你睇 佢都知自己7所以不斷苦練
Bxx Sxxxxxx
如果長期keep到都真係幾屈機
人講comment你就講page
鬼佬comment差唔多清一色話字母係likeable guy
嗯 咁好多NBA名宿都奶都係低質 佢地全部都唔識波冇打過波
唔多人hate點做第一人?
Reddit 人地真係廿幾隊球迷係公海賀佢地拎到冠軍
佢地冇外國球迷咁敵我分明,啲hate speech 都落底多

之前睇網個狗竇都有人串字母整傷人先去到東冠
都好正常
咪撚去搞76人啦條友,陣間又話唔撚比賽
你就咁留句攝腳真心低質,除左引戰有咩作用?定你有證據證明字母有心?我唔知你係反鹿定撐腸定咩,我睇外國腸page都有屌ref, 但攝腳無咩人講,主要都係多謝腸球員同可惜cp3無冠,仲有檢討失冠問題,好似ayton太軟,腸太under size,cp3去留咁。比起成個post都係攝腳,攝腳,攝腳係高質好多。
事實怕咩人講
其實MB Kaiv幾夾
不過KD 登 柒Ben個提升更大攻守平衡返,有閪組織登又可以專心打返場均3X
76咁樣咪養肥同區對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞