[We Want G7] 2020-21 NBA季後賽討論區(74)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
想知20年前有無人鬧Oneal體毛入底就foul唔好睇
所以今年應該邊隊champ 呢
吹到咁大 你係街場攝都被人打啦 唔會有細路學啦
下年再拎到先算啦
公道啲講咁多體毛foul 雞係由foj 時代開始積落, 再加埋giannis 今年同shaq 差唔多 個個box 佢實多contact 實多啲foul
下年俾公敵猢拎 大家happy 屌foj
咁講腸同鹿都唔應該攞,不如唔好睇final
邊隊呀,講啦撚樣
我個人覺得唔好咁多傷患,同埋吹得合理啲,會好睇啲。呢家做得太肉酸又唔流暢
廢老打咗咁耐都未有一季lead過FTA,咁都入到佢數仲要變埋始祖
先帝 prime melo 係最冇金身既球星
先帝後生球球牛埋去 分分鍾仲多過字母但ft 都唔算特別多 依幾年仲明顯
所以先成日投訴

朗度去左開香檳
Wade嗰年playoff黑哨
但係開始有體毛foul變常態嘅應該要去到雷霆未拆夥之前
字母奧運贏埋美國隊
就第一人了
kd 攝譚算唔算攝腳?書人推鳩MK算唔算矛? 鷹係正氣啲既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞