[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(8) | Last DLC 沉默與狂怒 | 再見WH2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
可能你冇買DLC

但高精靈嘅龍應該遊戲本體有齊哂㗎喎
玩新世界嗰邊,之前永遠見唔到矮人
呢幾日玩巴托嗰邊個吸血鬼,光頭吸血鬼俾矮人打到得返主城,本來仲諗住奶佢袋底打帝國
應該係啦
淨係玩雙極難
小型遠程彈藥傷害有豁免
白獅披風

如果你可以招募獅斧領主,技能表升到咁上吓有反大加成
表達得衰

我講嘅獅斧領主嘅反大加成,指嘅係佢對大型單位有近戰傷害加成
唔係

長毛、金髮嘅,得泰哥開局有得主動招募,火劍就係泰哥
不過泰哥嘅個人技能線都有得升反大,其實你唔算講錯
矮人 70round 都仲未升到tier 5
明明都係後期種族 LM勁極多
矮人建築同科技需要關注
而家人類帝國升5 最快
狂起光頭仔
30隻1lv 已經加300增長
特洛伊啲怪物唔再係人扮?嚟真?
https://youtu.be/m0ODWEcjpBQ
無人玩呀嘛
技能樹可以點增加對大型單位攻擊加成,跟住近戰攻擊打大型單位會痛d
神話生物裡面我最鍾意係獅鷲
Aos新出嘅龍勁型
唔再係以前嗰種偏海龍咁
想買番隻撚吓

痴線矮人 玩條j咩
成長長期都得幾十至百幾
百幾round主城都未tier5
玩漩渦周圍都係蜥蜴人點打呀
難到想死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞