[PC]Total War: Warhammer 1,2&3(8) | Last DLC 沉默與狂怒 | 再見WH2

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
反正佢之後都會逼你買返1同2
建議而家入坑
2月17 呀嘛
玩住2先 買齊dlc
我想Xbox game pass 試下先呀
GamePass係抵屌, 想玩DLC先再另外買
終於出左要求
即係GTX750唔洗玩

MINIMUM:
Processor: Intel i3/Ryzen 3 series
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 900/AMD RX 400 series | Intel Iris Xe Graphics
DirectX: Version 11
Storage: 120 GB available space
Additional Notes: 8GB Memory if using integrated GPU.

我 1060 6gb 都好勉強
而家入坑要硬食DLC海
UPGRADE啦
我都係呀
玩緊2k resolution
平均30-45fps
其實夠玩
特別玩法嘅時候會5-10
等3開左mortal empire應該會有舊DLC 巨型bundle
Dlc 特價都係頂多10%
所以新入坑都係睇自己玩開咩種族再慢慢補完好d
我自己都冇買chaos同木精
我自己玩咗陣
有愛
就買曬
等緊張3090ti
how much??
未上市 好似係
以為你訂咗等緊
保守估計都要三皮
我2019年秋季特價跳落坑
當時仲諗全DLC夠買幾隻game好痴線
諗住求其執鼠特林同海盜過吓癮就算

結果唔夠1年買齊哂
仲要最新DLC 即買即出唔等特價
我中古奇幻控
真係無曬抵抗力
雖然隻game有好多缺點
但我都廢寢忘餐咁玩到就快3000小時
我原本完全唔好魔獸果類
只係三國志玩家跳槽TW三國
然後聽人講TW系列推薦WH

睇睇吓故仔就中哂毒
近排戰棋都買埋

可惜個ip係香港冷門
tw 3k果排係香港幾hit但我頂唔順鬼佬整三國驚
懷疑ca係有心tw3 之前整三國
借d 意用三國d budget 整震旦兵種
結果三國腰斬,WH3就話5-10年更新計劃

btw三國個五行系統堅唔掂DLC 都救唔返
希望今集震旦個陰陽系統唔好重蹈覆切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞