[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
白斑係10.5 吋 ipad必中
香港買嘅air 3 同 新蛋買嘅翻新pro都中曬
沿用8/SE2 design行5G都似apple
重新為SE整個開窿moon就唔太可能
升左ios14.7

鎖機畫面向左撥切用相機果陣
有時會全黑/load兩秒先切換到
係咩玩法?
咁都係唔up了
真係搞笑嫁喎
Fix problem A , problem B 就出現
Fix B, problem C黎料
Fix C, problem A 又出現

死局無限loop
其實一路都係得3個version
電量一樣 2個鐘熄機
iPhone 11 Pro,之前咁多個版本一直都間唔中會咁

要轉一轉錄影先會load得返鏡頭畫面
之前已經係咁
所以apple比你5w牛係為你地電池好用心良苦
咁死得啦
我呢個問題都有幾年iphone 12 都有
Btw
升咗14.7
電力好似耐用左

(12 pro)
平時都係咁用 正常已經 85%>
今日升完竟然守到91%up
可能床上好主動好大食好癲呢
前世未見過男人咁款
太假會有反效果
O!!!!My......God!!!!! It's a dick!!!!! your Hong Kong mini size dick is just so adorabale!!!!! let me feel it!!

係咪架.......

我唔想8P 升完出事
8就唔好博
銀行app 基本上等銀行更新,通常都起碼臨尾一兩版beta先有機會啦
本來想叫樓主pin this
打打下發現我就係樓主
唔撚好再問iOS 15 beta用到銀行apps未啦好嗎?

幾個post見到不停係咁loop同一條問題
啲apps用唔到唔關iOS事㗎!叫啲apps自己update啦!你見啲銀行apps冇update咪姐冇改變囉

俾埋條link你哋自己上去睇app compatibility啦好嗎
https://reddit.com/r/iOSBeta/comments/nuisk7/ios_15_beta_app_compatibility_chart/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞