[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
受,點解唔受。
咩是agc 大法呢
係咪我問題 updates咩apps都down得勁慢
去英國用e sim
Btw iPhone 冇全球保養(加咗ac+都好似冇)
慳稅最後會唔會得不償失?
你預咗會壞就係嘅
唔壞咪冇嘢
你又有啲道理既
我都覺
尿袋都係大半日戶外活動先需要用
插線叉亦都好快上到>70%
已經夠電返屋企
好撚核突
係負評呀巴打
my wife
cls 4k雞蛋妹 好似現場真人咁
佢唔似其他女咁厚妝 好pure 好true
蛋妹話因為Tap&Go $5000有差額所以要去門市用
咁我網上換咗gift card先 網上買野時用gift card加credit card比差價額唔得咩?
https://www.newmobilelife.com/2021/07/28/apple-gift-card-5000-hk/
隔離po見到
話咩「職員表示,蘋果並不能接受使用消費劵購買「禮品卡」。」
唔知真定假
按照返平時精靈嘅做事邏輯
Online 同Retail係分開做事
而retail 冇gift card賣
成句即刻合理好多
到時畀錢嗰陣你話Apple Pay
然後tap & go消費劵一嘢車埋去咪得
使鬼同佢講咁多
負皮
Policy 唔包 但外國多數都會幫
消費卷可唔可以買apple care?
相信不少香港用戶都會使用消費劵購買不同的物品,有人表示會購買新一台電話,有人表示會用在日常生活中,更有不少人表示,希望購買蘋果的「禮品卡」,延長使用期限,並可以在儲滿 5000 港元後,一次過用來購買有機會在年底推出的新一代 iPhone,不過筆者今日問到蘋果職員相關問題時,職員表示,蘋果並不能接受使用消費劵購買「禮品卡」。
蘋果職員表示,蘋果目前並不接受消費者用消費劵購買「禮品卡」,因此各位可能要小心,同時間,亦表示蘋果並不支援用戶使用八達通的消費劵購物,其它 3 種交易的消費劵可以用於 Apple Retail Store 的產品上。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞