[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁到底apple捨得出未呀
Mini 4同5中間隔咗三年半
5依家出咗兩年多啲
所以……
傳 mini 6
又要好似SE2咁傳好耐
由上年六月等到而家
等到某代 CPU 要清貨就會出
應該都係A14
同Air 4睇番齊
想問下private relay功能係咪要另外比錢sub?本身sub緊2TB iCloud,岩岩用iPad上左iPadOS 15 beta,入去private relay個setting佢叫我比8蚊upgrade,我見個upgrade plan又有50gb iCloud storage,到底同我本身個2TB有咩分別
有冇人之前係iTunes買開歌,而家一開Apple Music撈埋一齊就搞到好亂
因為就算佢完完全全係同一張專輯同一首歌,某啲情況佢會當你係兩個版本例如舊嘅係開唔到無損,要係apple music加一首新嘅入去
個藍牙格式唔上都冇用

Moov 24 bit 同 spotify 320kbps 聽落一樣
應該會有分別掛…..
Moov:音源冇壓縮+藍牙有壓縮
Sportify: 音源有壓縮+藍牙有壓縮
Source好咗點都會好啲
Spotify我較到最好音質都係麻麻
用apple lossless就好好多
Apple:13pro見
book咗天才吧先
呢啲保養包
iOS 係咪將來都唔會有機會 support LDAC
應該自己搞chip都係自己點會同sony買
傳緊ipad mini 用mini-led
如果出係咪通常9月發佈
上左14.6之後用iPad 睇片會聲畫唔同步
mini 都半放棄左好耐啦
MagSafe尿袋本來唔想買,用緊12 Pro Max轉咗5G Plan長開5G勉勉強強用到一日,$749買個方便當交埋2021年會費

BTW 同CWB女精靈傾咗10幾分鐘計,我問佢有冇用尿袋,佢話用緊12 Pro 4G Plan唔需要用尿袋
再唔出想換走手上部mini再轉pro 11’’
咩 iOS? 部機邊度買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞