[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
最後等成個鐘先load 到
watch iPhone 7 7 Plus呢啲唔通用隻18w咩
你唔係用iphone x 咩
想問下見到infinity 有隻磁吸尿袋mm10
好唔好用? 見有10000 又唔係好大舊..
有無師兄用緊?
大家知唔知用Fender ae1i聽apple music 出唔出到24bit 192khz?
唔出到
MFI product 就係24/48
thanks bro
咁即係同原廠嗰條差唔多
如果你係想bit perfect 嘅就唔駛諗了
單純想好聽啲嘅就試多幾條喇
純粹想搵條細細地嘅出24 192出街聽
重點係 電池keep住40-80% 電

當然快充(18W+) 就當然會提升熱量 影響壽命

但so far keep 40-80% 習慣更重要
ZORLOO+adaptor 可以出到48以上
但我買左果個跟ZORLOO加錢換adaptor有D鬆成日行行下就DISCONNECT
X會用10w多啲
之前咪有test講iPad牛已經好撚快
但係舊iPod
iPhone 2G嗰啲長期插住dock都仲好地地
有冇人個Magsafe 尿袋已經出左貨
個大細同厚度同infinity隻5000mah 差唔多但貴幾倍同得5w
我寧願佢出番殼算
咁樣睇有啲柒
雖然咁講有啲衰
不過我想睇吓呢舊嘢用幾耐會變污糟
之前啲官方圖好撚型架嘛,而家咁樣成舊膠咁
會唔會最好睇係用喺Mini度
Size黎講我覺得pro最好睇,但佢個質地係咁膠就柒哂
想問各位巴打,

舊版iPad pro 11‘ 除左易彎之外,螢幕有無白斑,漏光個啲現象發生。thx
其實你正常咁用都唔會點彎 除非唔小心坐落去
白班暫時唔覺有 10.5 pro同Air 3先多機率中
Thx 巴打,而家pro 系列愈賣愈貴。

Pro 9.7 都lag lag 地,開YouTube 都lag 。

A12X 同M1 效能係咪相差好遠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞