[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
永遠等待ipad mini pro
重點係第二段
重點係冇圖
灣巴, 我都係一樣 12 Pro Max, 我堅持開 5G On 同 Allow More Data on 5G, 始終覺得冇理由為咗慳電而犧牲咗 5G 嘅極速體驗

之前用 4G 用完一日返到屋企會淨返 5x-60% 電, 而家開盡 5G, 同一使用習慣就淨返 3x% 電, 其實係叫夠用, 但加咗 MagSafe Battery Pack 就用得放心好多, 始終都係買咗
原裝機壞呢樣真係冇聽過

乾晒塘

BTW 手感竟然好過冇用套裸機,諗住長期啪落iPhone度
如果係咁,之前買既MagSafe銀包就冇撚用
重點第二段你對女都冇興趣,男精靈就另計
我係全天候 24 小時合體, 其實都 ok
啱啱試過合體,銀包放底尿袋搭上去仲有少少磁力
有冇試過仲叉唔叉到電,冇牛冇線係身試唔到
放信用卡/八達通/身份證嘅話唔驚咩
男精靈我會同佢傾唔止10分鐘
ig通知係咪又睇唔到圖
呻吟巴用緊咩台我用屎忽窿 100GB 5G Plan送數據智滾存,就算瘋狂測速一個月最多用50-60GB

淨低加落下個月,要當佢無限Plan咁用
我冇 MagSafe 銀包, 我係講 iPhone +Battery Pack 長期合體
我同你一樣 , 都係用緊呢個
不過你覺唔覺得 5G 成日都上唔到網 ?
而且上到網亦唔覺同 LTE 有乜大分別
而且部電話 set 咗用 5G 仲變咗倒水電添 (iPhone 12 Pro Max)
csl
測速每次大約用 1GB
上唔到網係指 load 空氣?

未計 magsafe charger 同原裝wallet , 成年就咁喺度買配件
買下耳機呢樣,配件嗰樣一年都洗皮幾野,未計每年補一半錢Trade In新iPhone
我用5g plan
要睇片先轉去5g
太倒水
ipad event 通常10月
我mini 加magsafe 尿袋,個尿袋都頂唔撚住
電話keep 住扣電
唔知bug 定點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞