[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
拉首歌入Mac嘅music library,然後等iCloud music library 自己同步就得
唔得,佢要我熄左iCloud 同步先可以拉歌入去
但一熄icloud 就警告我會洗曬iphone d 歌

講緊用Mac阿
如果你唔熟,可以search下Apple support就知個原理同做法係點
就係佢要我熄同步icloud,先可以同步MAC 個音樂庫
你mac有冇開icloud music library?
部MAC 唔係身...今晚再試下
無記錯就有開...因為尋晚先聽完歌
有冇人更新左14.7.1...通知唔識彈出來
聽到唔等於有開
重點係14.7.1有隻zero-day exploit嘅vulnerability fix左
90% 以上唔會差, 你要差就要去 Control Center set
更新咗
冇問題喎
冇事喎
90% 以上唔會差, 你要差就要去 Control Center set
點set
更新完再手動重新開機一次就應該乜事都冇
When you're using your MagSafe Battery Pack to charge your iPhone, you might get a notification that says your iPhone will charge only up to 90%. To charge past 90%, open Control Center, press and hold the Low Power Mode icon*, then tap Continue.
我無理,通常都照up
謝大佬
ok啦...唔該巴打
Diu更新完
我每次打開airpod pro個蓋佢都要我重新連一次
連完再打開又問連唔連
次次都當佢係分享耳機咁彈通知而唔係睇電量
但係戴入耳仔又會連到
其實佢唔show iphone 充電會容易啲理解、同埋琴日都有magsafe battery通知,上咗14.7.1 好似無咗
課$188 用iCloud music library
https://support.apple.com/zh-hk/HT204926
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞