[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
變返 $699, 似係之前標錯價
金色黎講呢2款最靚
自 LG 宣佈退出手機業務後,Apple 就有意與 LG 合作,在其韓國地區的零售店出售 iPhone、Apple Watch 等產品,而在今天這項協議終於達成,8 月起韓國地區 400 餘間 LG 零售店將會出售 iPhone、Apple Watch 等周邊產品。

由於 LG 零售店的數量龐大,不少經銷商或其他品牌公司擔心會被 Apple 大量吞食市場份額,因此要求 LG 一併出售其他品牌的 Android 手機,這其中包括 Samsung。

根據市場研究機構 Counterpoint 的數據,Sansung 手機 2020 年在韓國的市場份額達 65%,Apple佔有 20% 的市場份額,而 LG 份額為 13%,預計 2022 年 Apple 在韓國市場份額會上升至 30%。

生意真難做
其實用開LG嘢嘅人唔係應該會考慮番同樣係Android+韓國嘢嘅Samsung先咩
都係缺貨
梗係, 噚晚已經比人搶晒
韓國得兩間士多,用LG鋪黎賣iphone增加銷售額
真係咁好用咩
5s only
AOS 唔知仲係咪新加坡結算
ok 啦, 平咁多
有兩個wifi 有冇辦法做到
a信號弱就連b b弱就連a咁
其實有咩分別
好似已經唔係好耐
消費卷要本地結算先用到
兩個改同一個SSID
想問下黎緊會android轉ios
有冇咩鋪頭或者software可以轉到wtsapp record 去部iphone到
衞訊好似有做
胃信
CSL
有冇airpods max撚覺得呢排降噪好左
定係因為我呢排天氣熱轉左垃圾airpods pro用既原故有對比
mesh wifi 啦
韓國咁大都係得兩間
Yes,打開個apple store app去尋找零售店會睇到世界各地有幾多間士多
有兩部真係mesh好過
Linksys 新嗰隻幾好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞