[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
MacBook, iMac最適合Face ID就偏偏唔整
一早 red card買定gift card食9% off

八達通只要平時同同事食lunch一個人啫晒,一個月都用得晒5000蚊轉頭payme/fps收返錢
呢個真
mon底touch id我覺得最大問題係同mon貼有仇
唔用Samsung原廠(只係普通膠貼?)個效果會有差距
再上就係貴價uv mon貼
膠貼唔夠滑,觸感都係玻璃mon貼正好多
雙修同你講 用uv貼一樣差左 要大力啲先sense到
不嬲認完先拍,無論touchid faceid都係
用Apple watch㩒兩下
近排發現14.6相片個location 錯到離晒譜

下面地圖個gps位置明明係啱嘅,但頂頭個地方名會出錯。

當我同一日去完地方A之後去B,之前試過地方B影嘅相會繼續show A名。今日竟然地方A影嘅相會show未去嘅B名
14.6 is屎
Surfshark update左iOS15用到
15b3 d銀行用到未
好多都未用到
我覺得佢地至少肯去集中post 問算好
前排呢度有個紅色名 D字頭會員一直係連登強調自己係大學生但不停喺手機台開新po 問啲一google 即刻就搵到嘅答案
咁都算,仲要佢個個post 都近百人回覆,少則都3頁
俾你加10Gbps lan card 就當新架喇
認同
surfshark update左!!!
IOS15終於可以用wireguard連線!!!
啲server 都仲係咁慢
大家多數連去邊度?
我多數揀去日本或者泡菜
日本而家都好慢 我反而連去Los Angeles
最起瑪load圖無咁慢
諗住近啲會快啲
有時去印度都仲快少少
我記得之前有人推薦過某幾個地點既 英國,日本,澳洲,美國,德國,法國
nordvpn日本load圖都時快時慢
Nordvpn我用過一陣only 所以我都唔清楚 不過vpn一向都唔係貪佢快慢
接受到就算
想問family plan 既問題

所有members 都係HK region 但我想將我既apple id acc轉去第個region會唔會有咩問題? 會唔會其他members 用唔到icloud or apple music?

*我係個family plan owner.

都唔知幾耐無過過iPhone 比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞