[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
好彩未買 又等到bts
但係pro 2021 128加pencil 2加(care+)加combo touch加airpods/pro
條數其實都幾
雖然應該值過買翻新嘅
啲人覺得咁樣做抵啲
明明拎5000去日常洗費,其他野就俾卡食rebate先抵
如果有商戶搞緊「一蚊消費劵當五蚊洗」優惠就話啫
依家嗰一蚊嚟嚟去去都係一蚊
食飯又冇平到
買iPad又冇平到
不如買咗先算啦
仲要頭個轉得2000,真係食幾餐無左啦
兒登仔唔識計數有乜計
佢地一定要左手使呢舊錢,右手使就唔得
唔識彈性處理咪由佢地做傻仔
到時消費券用得,唔知幾時先收到機
4間入面有兩間支企
八達通可以當日常開支洗左佢又話益黨鐵
咪得返張tap n go揀

你話有積分/rebate就話姐,冇之餘仲要10月先收齊
我求其拎張信用卡食promote rebate仲好啦
之後red card 先有9%rebate
我bts 用red 買算
消費卷唔得了到時總會有野買
我之前一直諗緊係the club shop $6000 買2020 11" 256GB cellular 好唔好
而家有bts 唔洗諗了
我就係之前食咗9%等13出

$5000用八達通拎,可以七個月內使
Tap & Go CS太廢唔會考慮
要計黃藍,唔拎先可以做最大贏家
apple tv加homepod做arc soundbar好正

但用唔到電視搖控同siri remote校大細聲
13可能有日落金新色
https://www.youtube.com/watch?v=GkWkQCsEYBE

個痴線西又前世未見過錶帶
見到thumbnail已經夠了
我係ios14.6
部xs有時會自動重開機
但係係好快咁重開完,唔係正常個隻有個apple logo load幾十秒咁
之前用緊舊ios都係咁
請問有人知咩事嗎
想問各位youtube app 入面個short beta有冇得熄
已經估到條女又講乜唔洗哂data
係咪宜家iOS 15 beta3 都仲係用唔到VPN呀
都係non-tech unbox video, 佢同MKBHD 分別衹不過係一個冷面一個熱情
或者可能有人有偏見一定覺得male 會更tech-savvy 嘅, 不過都係水鬥水
呢個係restart springboard
其實都係唔穩定先咁,要睇diagnostic log 先知咩process 引起
同埋或者upcoming iOS update 會改善
你話問BTS可唔可以用消費券都合理,因為今年先有消費券用(雖然我覺得應該問Apple CS,而唔係問連登仔)
不過有啲擺明係伸手黨真係
用唔用到gift card ,信用卡用邊張好,買唔買AC+ .........
我見過最離譜係問BTS幾時完/我個仔都讀緊幼稚園可唔可以用優惠價
明明人哋條款都寫得清清楚楚,Google完睇幾分鐘都唔肯,真係見到都負皮skip
有時真係唔怪得Mac post個邊成日屌人唔睇置頂,因為每年BTS都一定好多依啲on9問題
ooommmmgggg
其實點解要咁執著屏下touch ID,iPad Air 4 嗰款已經收貨

搞under screen 又要等幾年先穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞