[月經] iOS集中討論區 (182) MagSafe尿袋來了

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
一來你用 15 Beta, 都未完全 support
二來視乎你用咩 app, 如果大食 app, 就算用有線 5W 差住都會扣電, 更何況係 Wireless
太撚奇怪啦
我用其他牌子都唔會邊叉邊扣,最多hold 住
但apple 呢舊,standby 都照扣
好撚痴線
呢嚿係 Smart Battery, 你用一個唔 support 嘅 iOS ver. 去講, 點講得通
你啱
再觀望下
而家至知 apple 呢方面落後成咁

嚟緊新機都無消息要考慮轉會了
你怪藍牙標準咁多年都係乜點變
買咗MagSafe battery pack 嘅巴打,可唔可以用返以前smart battery case個用法測試吓:

即係朝早出門口 > 電話同battery pack都滿電 > 一路痴住用 > 用到battery pack 0%先搣開,然後電話先開始由100%扣,咁樣用一日部機(12 Pro),夜晚會淨返幾多電?

Apple呢方面一直都好落後
所以我都幾意外佢會唔加價出lossless
我諗今年內點都要出自己嘅codec啦,有乜可能自己啲headphone完全唔support lossless
加唔加價 自家硬件都唔support 聽唔出個分別 真係唔加好過加 一陣畀人屌冇分別又收貴咗
呢個真,如果成個生態圈用晒apple,話就話軟件升級,但佢自己既最新硬件都唔支援又收貴你,真係cut月費算9數
yeah
Apple換俾你都唔會回收
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=383&t=6415792&p=2
用左手機無電舊電仲有電
根本錯撚 9 晒
唔知更新會唔會解決定
暫時唔可以好似當battery case 咁用
好彩無買 但5g 真係用電快好多
逆轉裁判
ios 14 beta 5用到银行app?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞