開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
之前買左隻27" 2k 155hz
老老實實 有貨買唔買先,雖然仲係炒2千
香港而家冇乜鋪賣EVGA架啦,而家你見到都官網買既
睇咩卡,80ti 13k-15k可以接受。
又真係好似冇係悠二list 見過evga 喎
我之前Amazon買
官網都登記咗notify 不過永遠未收過notify
呢轉30系應該冇人買到/想買amazon
可能仲有少數人搶到之前newegg原價既
剩低多數官網多,好多人有elite membership
而家收到卡既幾乎一定係

我手上張evga 1080都係當年礦難amazon買
腦場文化要尊重呀嘛
直頭換過隻芒都無咩難度
砌機型毒撚文化咋掛
一陣又比人問你係咪第一次買display card 架啦
第一次 呀 香港seefood文化
Evga us 排3060要排幾耐到
哩個係3090乞衣版原價泉
15K上年年尾夠買旗艦3090啦
等等黨最叻自我打丁...成日把口都話冇Game玩唔知咁急出張卡做乜...
萬七咁撚多game都話冇野玩...屌...返去玩Gameboy啦不如
有卡賣MSRP個陣又唔買...冇個陣就係到呻
仲要拎非公版黎冊FE版講MSRP...真係笑死
幾時都係等等黨最有道理, 又冇Game又唔急,又唔需開光追

屌...冇錢就認撚左佢lor,真係唔需要咪唔好買,
有錢又想要O既,第一日睇完老黃發佈會,第2日睇完Tech Review跑分,即刻上網在amazon比左錢啦,即刻決定到自己買/唔買

都唔明買張顯示卡有咩好等...同D阿婆等下星期超級市場大減價先買日用品一樣。
結果等唔到,反而仲貴過原價,自己一肚氣。之後又話等咩40系,去撚到40系咪又係講返呢堆野...永遠都站在不敗之地。
除左話人係打手冇樣叻。 你地慢慢等...
我第一個星期買O既表示開心玩緊4K144 Ultra 玩左大半年,真舒服。
咁你等到下一代應該會去返呢個價啦。
又有狗乸發情入黎屙尿了
好嬲好嬲
個個前後矛盾
冇需要就係冇需要
唔知嘈乜
你話無需要佢咪屈你心入面有需要 好想要 因為買唔到就發窮惡 思覺失調
條友做咩咁關心我地買唔買卡 係咪想資助我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞