開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
Custom卡貴過fe卡不嬲都係正常 腦場價就唔係囉

蟹喇 屌你
問心 10個砌機 得1-2個會留意開價錢
有幾多真係落手識砌
rog suprim aorus
貴從來唔係佢缺點
steam有統計 最受歡迎具c/p值卡價係1000蚊-2000蚊
腦場根本炒咭炒到癲左 己經唔想做本業
有一個人拎nvidia fe msrp 當非公msrp 喺佢蠢啫

我就用台仔 amazon new egg 個價同你計,貴過外國一蚊我都唔撚買
講得啱

從來都係睇budget做人

根本就唔係屌腦場賣貴卡 而係賣卡貴

仲要唔係一般咁貴 要人食你炒價仲要老奉咁

而家d人唔幫襯又要唔開心 賺硬?
其實3080ti個人都覺得唔值得買
呢張卡某程度上=nv帶頭炒卡 雖然接近3090性能 但係貴3080msrp大半
3080 Ti本身應該賣幾錢?
我見EVGA 3080 Ti ftw3 ultra賣$1399.99美
換返大約$11k
我睇price.com大部分都做緊$15k up
香港代理賤腦場賤 相關kol仲賤
成條產業鏈脅埋晒d腦場文化 就係一層一層咁起價 屈人食骨
撚樣kol techtuber就瀨袋底靠痴鋪頭搵食 從來唔敢彈d產品同鋪頭 低聲下氣 有柒事就出黎幫d商家洗地
咁睇嚟可以等多一排
最初係20g賣九九九
代理推骨比腦場硬食
跟住見腦場食唔落
又諗住推比消費者
消費者唔受 唔買帳
又請啲kol 打手上黎屌人唔幫手清貨
賣咭賣到賣樓咁
成個生態鍊尻哂

上次礦難都叫人人有咭用
牛肺Rx 470/480 5舊水
今次5舊水 1030都收唔到
2手市場都彎尻埋
睇怕都要時間比佢落價
無錯 腦場文化係咗
飛6 後門賣卡
共田3080兩條隊
我明做生意還做生意
利益行頭
你唔好比人知你咁肉酸
除非你未來10年只做礦佬生意
我唔會笑咁大聲囉
都未講未來科技
個單 同行打壓同行 同百佳 惠康 一樣趕盡殺絕
好撚噁心

無巴打跟得咁貼 但真係好撚嘔心

本來都無留意有kol上嚟洗地

得閒上嚟睇吓點笑腦場

原來真係有 仲要亂鳩咁認人
d kol live 彈一句就即刻收到同自己有往來的代理/廠商 message (所謂比人"叮噹" ), 所以一去到呢 d 位就收晒聲..
講非公高階卡唔會跟fe msrp 同大家講既腦場賣貴貨根本無衝突,真係唔明pr 左啲咩洗左咩地
無論係當日有人用fe msrp同suprim x比定今日比大家暗示係pr/腦場狗,我都係同意宜家腦場係賣貴貨仆街陷家產呀,最好唔好買等佢受教訓呀,咁請問我同某幾位巴打講既「唔好用fe msrp = 非公價去誤導人」pr 左咩,幫咩洗左地?
喂,你唔好誤會我呀,我係入嚟崇拜你架
係出面post 就扮friendly 認同人非公唔會係fe msrp R水吹 再講返句根本無人否認既腦場賣得貴嚟R存在感

入到嚟「地頭」就戰神上身開屌PR狗屌人等msrp

轉得咁快細佬跟都跟唔切啦,點敢咬你PR狗更加要跟你學點見人講人話啦
係咪姐係因為非公版既價一定高過fe msrp

所以腦場賣非公版幾貴都ok?

有無理解錯?

求指教
又曲解
講緊之前有人用fe價黎做參考價
咩卡貴過fe價都唔好買

#曲
條on9 講d咁嘅嘢咪俾腦場pr有位入囉

就算非公版都有佢官網既retail price喇
笑到仆街
所以一直都係講等正常價冇問題
唔好導人用fe價去等suprim rog aorus呢啲卡
點都買唔到
係 乜撚都pr 全世界都pr
最撚醒係你
明明呢到d巴打都係一路屌緊腦場班冚家剷玩圍爐文化後門出卡比礦佬
只係講緊d人拎msrp黎誤導人就直接spin哂人係腦場狗炒狗
買到

9080出個陣囉

Ching 唔好誤會呀 我上面個句串緊pr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞