開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
佢咪攬住啲卡過世囉
我等到4080出先買呀撚樣
當初正常價貴小小咁賣咪大家開心

又要炒埋一份 唔遵守契約精神

個d嘴臉仲要乞人憎到仆街

一買一賣賺咁撚多仲以為自己大發慈悲放貨俾人

而家幣災d貨蟹喇 就搬曬d歪理出嚟叫人幫你散貨

乜撚野屈人想用原裝卡msrp買custom 卡

時間成本 bla bla bla

食屎喇屌你老母
痴線 樓上位巴打之前屌飛馬屌到上天花板咁出名你都話佢腦場狗
我係你就唔好再柒
訓左冇睇, 3070ti 去到6字頭未
galax 果張6399 係咪有貨
定係又係鳩擺
買左張原價evga 3080ti
3080ti應該係而家最易買到
支那 日亞去到6字頭了
港行就算吧啦
2000FUN每日更新PRICE LIST, 都唔知有乜時間成本可言
AMAZON有網站/CHROME EXTENSION做TRACKING, 都唔知MON乜撚野, 你蠢唔好講出黎丫嘛

只要一個人每日都碌電話雹腦上網, 其實跟本差唔多
有人碌連登有人碌FB有人碌IG, 但碌GPU價就叫哂救命好哂時間, 純粹睇唔起人
點解係2000Fun, 入面啲野都幾貴下?
又PR被逼害妄想呀? 好心啦 好撚柒呀你仲係到獻世
除左話係炒狗腦場狗PR之外有冇第句呀廢物
係咁架啦 理虧左又駁唔到就一尾亂Spin打稻草人
由頭到尾樓上D巴打都係講緊咪拎NV個FE MSRP價黎誤導人廠卡個價
但佢就一尾話人腦場狗PR
明明自己都認左話無可能所有卡都喂NV個FE MSRP 轉個頭又抵唔住頸係到柒
咪燈
唔係屈架
真係有人用3080 fe價去屌suprim x個價貴咁多
所有卡都跟NV個FE MSRP*
大家點睇?本身上健就想買3080,因為6千唔洗最平玩4k tracing. 呢個3080ti有啲 out budget 性價比唔高,但正價好吸引

開始多卡比人單買(2)
https://lih.kg/tPytGMX

上面搵埋個post出黎都當睇唔到呀? 屈出黎架?
唔撚追po又要學人懶中立拎高地

由頭到尾都係話支持等等黨 等個價回落返合理水平先買
咪撚益d冚家剷腦場狗

但係事實上唔少人比人誤導左拎NV FE個MSRP價黎套用到去廠卡到 甚至套用落埋去D最頂級既卡到
因為2000FUN會出FB POST, 每日更新, 方便易睇
MSRP之所以係MSRP, 之所以係指標, 係因為MSRP一向唔會郁, 至少以往都係咁
今次各大廠已經多次提高自家非公嘅MSRP, 咁MSRP仲有咩意思

NVIDIA嘅MSRP自FOUNDER EDITION開始就俾人笑佢ON99, 向來冇乜參考價值可言
但同入門非公版之間嘅差價/MARKUP, 一般係固定
當今次各大廠不停加自己非公嘅MSRP, 你又知LHR/大貨到嘅時候原廠非公MSRP唔會降返?

3080老黃話699, 好多廠當時首賣自家入門非公OC版係750, 呢50蚊差價基本上係固定冇得再低
但咁又點? 都七百蚊, 差五十蚊係咪咁大分別? 人地講要699都唔俾?
原廠非公MSRP彈出彈入, 用老黃MSRP黎代表降價都辣著到你?
3080入門級非公真係落返價到八百蚊樓下, 你再話老黃個七百蚊定價係ON9/唔準/唔會出現都唔遲啦
依家仲係成千銀就已經仆出黎吠老黃七百蚊係假, 唔知俾你嚇死知俾你笑死, 講到得你知咁, 好撚醒? 對個市有幫助? 對廣大GAMER有幫助?
打飛機打到入黎, 冇品, 買張KUDAN先入黎劣JER啦仆街
Gigabyte 今期3080全系列好似都有散熱問題

唔知3080ti有無改善
你哋係咪認錯人
咁快就有三隻衝出黎 講到幾大義凜然都唔會幫襯你架喇

咁得閒mon 呢d post

鋪面無生意咩 垃撚圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞