開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
12月中左右好似2077搶卡潮
然後就沒有然後
2077 哄咗幾多人上賊船
冇2077昆人買卡依家仲多人冇卡
同意巴打所言
Lm
之前有個運輸界巴打先講 貨就不斷有
錢係自己手 繼續等唔買都係自己嘅事
你當我哋傻閪怨婦咪由我哋自己圍爐
不過有啲人開始狗急跳牆 咪會入嚟吠囉
我係其中一個運輸界巴打呀
btw以往啲卡係多數會跟建議售價賣睇翻titan級都先萬零
建議售價都愈來愈貴
就係你
sry唔記得清邊個打邊個
人地係要唔承認俾人劏左二千蚊你都冇辦法
多得無貨, 張1080Ti 有望再玩幾年
唔好撚柒出貨啦 屌你老母 又借啲意升
4GB VRAM 唔夠用呀 快啲跌落原價比我買啦
支持Ching
其他廠出旗艦卡既價照拎NV個Msrp黎比
開始多卡比人單買(2)
https://lih.kg/tPytKxX
#369 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

又選擇性失明
邊張係Msi Suprim 3080呢請問?
貼條Link出黎就話人選擇性失明
明明由頭到尾都係笑緊條友拎Nv3080個Msrp同suprim3080比
咁係咪所有廠出既旗艦卡都一定要跟Fe個msrp?
又要拎2千幾蚊單野出黎笑人比人劏又唔做功課
一陣講多兩講會唔會又話我死炒狗成手卡壓住係手等跳樓架
明明由頭到尾我都覺得等等黨好合理 屈服比代理黑店炒卡好反智
但都唔係反智到拎FE卡同旗艦卡個價比掛
有頭到尾我都唔係講緊你兩個啲嘢
我講緊我見到嘅售價都係高過上年成二千
咩suprim咩二千五
Ok Sorry當我柒左 唔好意思
Btw岩岩Check返上年香港腦場首賣價3080丐卡都要6999
都係果句啦
等等黨 唔會係香港買卡
只會係外國買卡

貴過msrp 等msrp
msrp果時 要佢跌穿msrp
穿左果時 就要30蚊斤
30蚊斤 等4080
曬氣
香港代理商鋪張啲卡炒貴二三千叫合理?
等合理售價先買唔得?
你都戇撚鳩
做咩嘈幾頁 有冇懶人包冇睇哂
有人做完ON9仔又唔甘心比人笑?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞