開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
又話唔撚講 打機 屌你老母鳩up佬
咪話左surpim3080
條友拎NV Msrp黎屌人溢價啵
上面咪話80 suprim囉
條友淨係識3080
唔識後面個英文字
自隊一打
連3080 surpim x 賣7999都屌唔抵溢價溢左2500既我唔知等等黨等緊啲咩
Btw純粹想指出返唔同卡有唔同msrp, 食返花生算
我都想有折舊價
咁就可以由3090 suprim無痛換3090 kingpin
我中午都入埋車仔點知畀信用卡checkout唔到
之前冇買過newegg是咪要用PayPal先得
買乞衣版期望跟nvidia msrp錯左咩?
想問有邊張乞衣版3080賣緊6000左右
邊到有人屌丐版期望msrp係錯?
成班唔好咁敏感見人講fe 版msrp以外既價就起鋼
我用visa
App禁左好多次唔得 chrome 唔得
轉Safari即得
仲有nvidia上面非公版既MSRP已經係聲稱供應短缺後加左既價黎
唔係打算加個MSRP就想我硬食非公貴5成掛
要禁好多次
但有人屌高階版msrp 都唔可以作準 要加多筆錢比電腦舖賺
Thx巴打 下次試下Safari先
法X賣共碩丐版dual 3060 ti $5800
你買飽佢
其實你係咪唔抵得人地$7999排3080 suprim?
驚人地快過你買卡?
有7999既3080 suprim買我真係狗衝
咁都有位屌
佢買咪買 關我撚事 無屌過佢
你會唔會ff 太多野
又話人第一次買顯示卡 又話人唔知唔同版有唔同msrp
典型我未買/買唔到,你唔準買既心態
我依家係屌緊你條柒頭唔撚知咩係msrp 姐 要比電腦舖賺呀嗎可
都唔係溢價$2500掛
你買唔到,唔好撚要人陪你啦仆街仔
我晨早認左我唔知佢同fe 版msrp fe 版compare 緊啦 依家係純粹屌緊你炸
其實年年高階卡都賣得貴過廠個價,因為一樣有人搶,你真唔知定假唔知,仲要係呢個時侯
你繼續拎住MSRP打飛機啦
你覺得咁樣係屌緊我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞