開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
我屌溢價既前題係compare 返果個牌子產品既官價 唔係nvidia 個公價 我晨早話左我唔知佢compare 緊fe 版官價 係我柒左 對返件事 柒鳩左就認啦
我年年都見高階低過msrp wo
洗唔洗同你計埋高階版送乜又送柒呀
係,你啱,$7999都排嗰個係水魚,咁都比錢人地賺
你慢慢啦
唔係呀 我讚緊你呀
香港係咪無公版卡買? 我覺得今次30系個設計都算靚仔
已block 怨婦咁嘈住晒
繼續坐等6000買最佳性價比既giga gaming oc
冇既咪等40出
年年都係送FAR CRY,一係battlefield架啦
喂,真係唔好意思,我唔入黎架啦
你地慢慢等,對唔住
起碼減返一千先叫可以接受嘅範圍
係,得你先有份抗爭對抗共產黨
用相機對抗
你係做得出先好呀 講完又唔係做 毒撚犯賤睇女神ig 咁 賤撚過狗 我根本唔care 等唔等 渣緊張2080ti 又唔係打唔到機
又話唔撚入黎 犯鳩賤
我係純粹唔撚鋸香港班代理
記唔撚記得之前某舖搞原價顯示卡活動
又影相又剩 搞撚到好似送咁撚樣
真金白銀比錢買架
多數中午12點左右 巴打加油
ASUS RTX3070 DUAL-RTX3070- 8G $4,899
ASUS RTX3070 DUAL-RTX3070-O8G $5,099
ASUS RTX3070 ROG-STRIX-RTX3070-O8G-Gaming $6,199
ASUS RTX3070 TUF-RTX3070-O8G-Gaming $5,599
GIGABYTE RTX3070 AORUS M-8 GD $5,999
GIGABYTE RTX3070 N3070EAGLE OC-8 GD $4,899
GALAX RTX3070 GA-DCN-RTX3070 SG 8 GB $4,999
Inno3D RTX3070 iChill X4 $5,099
MSI TRIO $5,599
VENTUS X3 $5,399
VENTUS X2 $5,099
iGame RTX3070 Advanced OC 8G $4,999
iGame RTX3070 Ultra OC 8G $4,749
一齊回望香港首賣價
簡單講就係一律炒高左$2K
中央田咪中央田囉 驚鳩開佢名咩
好彩當初正價買到
無留意邊間 剩係知有間咁既on9舖
11-12月時最平去到全體減500 有D再平D (eg Trio 4800都有)
亦有追加其他型號 (eg Asus KO 4800, Colorful 最平3800都有)
之後個價就gogogo了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞