開始多卡比人單買(2)

1001 回覆
145 Like 5 Dislike
咪玩啦大佬 唔通msi 貼個代理拎貨價出黎呀 899咪建議零售價囉
係呀,我就黎要跳樓啦
嘩 被逼害妄想到咁
唔岩聽就死炒狗
佢唔係同代理排,佢同電腦鋪排喎
減幾舊美金呀?
先唔講本身suprim x 3080 899msrp 減幾舊港紙都唔會去到699
本身係出新卡前一般卡都唔會減/減好多
就算evga 官網賣緊既2080 其實係無減到價仲係賣緊岩岩出個個價錢
你係要拗嘅我無野講你慢慢等
依家msrp 都唔作準得呀 retail price 啦wo 已經
呢度最鍾意既EVGA KINGPIN 3090仲賣緊2089.99
死炒狗EVGA成手卡蟹係手 好慘好慘
理虧柒左就打稻草人
你唔好淨係匿埋係屋企上連登啦
你落深水埗買同一款顯示卡,行過兩個鋪位都差幾舊水啦
點解有d 鋪賣d 野仲低過msrp 既 果間肯定善堂黎
總之所有廠出既卡都要跟Msrp
由發售日起計每日都要計折舊價減
係囉係囉 有d 舖仲低過msrp 真係唔明
喂,你慢慢係屋企等,我要去打機啦
記住貴撚過MSRP $1都唔好買呀
等到炒狗跳樓,你地就免費有卡架啦
一早應該死撚開去打機啦你 依家msi msrp 都唔比人compare 仲要on top 計埋水比電腦舖 洗唔洗封埋人情比你個孫第時結婚呀
講左好多次 呢到係等等黨用 入黎屌人等 唔宜家入既 或者笑人咁既價仲唔入既 係咩人 相信大家都知 等咪等囉 又唔影響邊個 有卡打既咪出返去打機囉入黎嘈兩嘈都未必幫到你手接火棒架啦
唔係上面有人提你,你撚知人地嗰張MSI賣幾錢咩,新手第一年想買顯示卡就撞正炒價係慘D
講緊廠價同NV既Msrp都將2個撈埋黎講屌人溢價2千5蚊就得?
唔係話講句 「係咩人 相信大家都知」就可以Spin走哂架喎
D卡大跌作為玩家緊係爽 但都唔係咁無理取鬧掛
其實純粹想笑啲人用FE價黎做標準想買同型號高階卡
仲有加埋個折舊論
嘆為觀止啦直頭
慘撚得過你msi msrp 係乜柒仲唔知 仲on99 on top msrp 比水人賺呀 買左幾多年呀老屎忽
總之就MSRP啦
要睇咩版喎 排油二果個都無話排邊款錢係自己到 入得黎都係睇個市比個方向姐 但我唔會建議或者屌人入貨或者唔入貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞